sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Mekko netistä

Surffailin viime viikonloppuna netissä, erilaisilla vaatesivuilla. Olen ostanut pojille puseroita netistä, mutten ole itselleni uskaltanut mitään ostaa - jos nyt koko ei satu, tai jos vaate näyttää aivan erilaiselta kuin kuvassa.

Ihastuin aivan hurjasti kuvassa olevaan mekkoon - siinä on kaunis leikkaus, ja mekko on siisti ja neutraali työasuna. Materiaali on mukava ja kestävä sekoitus. Mekosta - 25 % alennusta eli maksettavaksi jäi 299 dkr. Otin riskin ja tilasin mekon, joka saapui eilen...

Jännitys oli huipussaan kun avasin paketin, ja kokeilin mekkoa - ja se istuu kuin valettu! Mekko on mukavan joustava - käy kivasti mustien farkkujen ja saappaiden kanssa nyt talvella, ja sukkahousujen ja avokkaiden kanssa keväällä! Olen tosi iloinen - olin valmistautunut mahdolliseen palautukseen, jos malli ei olisi käynyt, tai jos materiaali olisi ollut liian ohut, lötkymäinen taikka epämukavan tuntuinen.

Jotta laitankin firman nettisivut (www.miinto.dk) muistiin - kesäaleita varten ;)

3 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen mekko. Nyt sinun ei tarvitse enää vaatekaupoissa etsiä päällepantavaa ja eikä kuluttaa kallista vapaa-aikaa.
    Pitääpä pistäytyä sivuilla.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivalta näyttää! Hyvin kävi tilauksen kanssa!

    VastaaPoista
  3. Juu, kiitos, mekko on mukavanoloinen myös päällä, testasin tänään töissä ;)

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)