lauantai 5. kesäkuuta 2010

LadyWalk


Maanantaina osallistuttiin muutaman kollegan kanssa LadyWalkiin, joka alkoi Itä-Kööpenhaminan Fælledparkissa. Tavattiin töiden jälkeen Bagel &Co:ssa ja syötiin pieni ateria. "Tiimin Kapteeni" oli hakenut meille osallistumisrepun, jossa oli punainen LadyWalk pusero, pientä purtavaa ja erilaisia kivoja näytteitä. Sieltä käveltiin Fælledparkiin, josta oli lähtö. Valittavana 2 reittiä: 7 ja 12 km. Valittiin 12 km lenkki. Osallistumismaksu menee puhtaana hyväntekeväisyyteen, kohteena naiset, kuten Scleroosi-järjestö ym.



Meitä oli yli tuhat "Ladya" kävelemässa, joten aluksi oli aika tungosta. Porukka harveni hissukseen. Oli lämmin ja aurinkoinen ilta, tosi kiva ilma kävellä ja rupatella samalla. Lenkki kulki Langelinjen / Oslo-laivojen sataman ohi, Itä-Köpiksen puistoalueella ja lopuksi kierrettiin keskustan järvet. Matkan varrella oli "tankkauspaikkoja" jossa meille jaettiin omenatuoremehuja ... oli aivan Maraton-juoksija-mainen olo ;)



Keskustan jävien kohdalla pidettiin pieni juoma/ruoka-paussi, energia-mysli-patukka maistui. Katukahviloissa oli eloa, taivas alkoi punertaa auringon laskiessa, ja oli miellyttävän pehmeä, lämmin ilma.
Maalissa saimme kunniakirjan - venyttelimme ja päätimme tulla ensi vuonna uudestaan!



Nappasin kuvan siitä suoran-lähetyksen kuvaruudusta, joka tököttää Pienen Merenneidon paikalla. Merenneito kun on matkannut seuraavaksi 6 kk:ksi Tanskan paviljonkiin "Expo 2010" Shanghaihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)