sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Joulumarkkinoilla

Lauantai-iltana oli ihana tupsahtaa Tivolin Joulumaahan . . . heittää hetkeksi aivan vapaalle, ja nauttia valoista, joulukoristeista, ulkoilmasta, ja aivan lopuksi pehmeistä, suurista lumihiutaleista, jotka leijailivat hiljalleen pehmeään kinokseen.

Oli uudenlaisia koristuksia - hennot vaaleanpunaiset sydämet oli kaunis näky - ne huokuivat eteeristä, herkkää tunnelmaa, ja puhuttelivat omalla tavallaan.

Pojat ajelivat useamman kierroksen keinu-karuselliassa. Toppahousut, takki ja hanskat lämmittivät parin asteen pakkasessa.

Esikoisen entinen luokkatoveri oli mukanamme - pojat ovat viimeiset 3
vuotta pitäneet yhteyttä - luokkatoveri muutti toiseen kaupunginosaan, mutta ystävyys on säilynyt silti.

Lämmittelimme kuukaam kaakaon ja belgialaisten vohveleiden kera - mmm!

Eräässä kuusessa oli suuret punaiset sydänkoristeet - se oli näyttävä koristus kaiken valkoisen keskellä.

Vuoristorata oli valaistu sinisellä - se näkyy kuvan oikeassa ylälaidassa.

Merirosvolaiva oli jäissä - melkein koko järvi oli jään peitossa. Jos pakkaset jatkuu, en ihmettele, vaikka luistelu-kentän tekisivät Tivoliin...

Siniset kuulat valkoisessa lumessa tekivät kauniin, viileän tunnelman - Lumi niiden alla muistutti Narnian lumimetsää.

Mukava ilta, miehen sisko oli mukana miehensä kanssa - kun pojat olivat huvituksissa, me juteltiin ja hieman kierreltiin pikku butiikkeja. Niistä on myös kuvia, laitan ne viikon varrella tähän blogiin.

Tänään olin pyhäkoulussa avustamassa - siellä kuulimme ystävän matkasta Nepaliin, jossa hän on ollut avustamassa koulun rakennuksessa katulapsille. Koulun yläkerrassa on aloitettu poikakoti - siellä on nyt 4 lasta, mutta tilaa on 12 lapselle.
Askartelimme joulujuttuja lasten kanssa, jotka myydään joulumyyjäisissä - tulot läheteään Nepalin kouluun ja lastenkotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)