lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivänä



Lämpöiset ystävänpäivätoivotukset ... Helmikuun keskelle tuomaan iloa ja hymyä!

Vietimme hiihtolomaviikon Suomessa mummolassa - Oi sitä jälleennäkemisen iloa, ja hetkiä ulkona lumimaisemissa. Pojilta alkoi luistaa lumilautailu loppuviikkoa kohden, ja minä löysin ilon murtomaahiihtoon (olin kyllä kahdesti myös slalom-mäessä, mutta metsissä hiihtely vei kyllä voiton).

Herkuttelimme äidin paistamilla herkuilla - karjalanpiirakat olivat poikien suosikkeja, ja niitä saimme myös kotiin ... vielä on muutama jääkaapissa! Neulonta - ja virkkausinpiraatio tarttui myöskin - virkattu hartiahuivi on rympsyjä vaille valmis. Ja saunanlämpö se teki hyvää sekä ruumiille että sielulle :)




Haikeus valtaa vaan mielen kun täytyy sanoa hyvästi ... Paluumatka kulkee lentäen niin nopeasti, ettei mieli seuraa perässä ... "Sielu" jää sinne Suomen rauhaisiin maisemiin ... sen paluuta olen odotellut täällä ... kaupungin äänet tuntuvat aluksi vieraille, mutta tässä niihin pian jällen tottuu.




Ystävänpäivänä jotain kivaa tekee mieli leipoa ... Olisiko se sienipiirakka, banaanikakku vaiko suklaamuffinsit? Se onkin mukava päätös - ja taidan tässä pyöräillä Kiinalaiseen butiikkiin Jasmiini-teetä hakemaan ... siinähän se silmä sitten tottuu kaupunkimaisemiin.


Helmikuisin terveisin,
Nina

PS. Pieni tervehdys laduilta ... suksi luisti oikein hyvin: 



6 kommenttia:

  1. Moi Nina!
    Ihania kuvia lomalta. Laitoin juuri kohoamaan edellisen postauksen vuokaleivän. Toivottavasti se onnistuu. Mikään nälkäisen tai kiireisen ihmisen leipäohje tuo ei ole, kun odottaa saa aikalailla. Mutta iltapalalla sitten kokeilen tätä. :-). Kiitos ohjeen jakamisesta!
    t. Kuusen Marikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marikki, Kiitos - se olikin todella ihana loma! Juu, tuo leipä viepi aikansa, mutta sen mieto maku ja vatsaystävällisyys on kyllä sen vertainen - toivottavasti onnistui!

      Poista
  2. Oikein hyvää ystävänpäivää Nina.Ensimmäinen kuva on aivan ihana,ja kivat lomakuvat myös talvisesta Suomesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jael, tuo lumen tuoksu ja sukulaisten ja perheen tapaaminen on kyllä loman kohokohdat - sinä tiedät juuri tunteen tulla Suomeen ... ulkosuomalaisten herkkiä hetkiä :)

      Poista
  3. Moikka Nina! Me ollaan menossa mademoisellen kanssa muutaman päivän päästä samoihin maisemiin. Toivottavasti lunta vielä riittää, pulkkamäkeen on ihan pakko päästä. Karjalanpiirakat pikkuisella tilauksessa ja minulla sauna. Kyllä nämä vähän samoja fiiliksiä varmaan on meillä kaikilla ulkkiksilla. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiina, Nauttikaa kovasti lapsuuden maisemista ... Muistan ne hiihtoretket ja minne sukset laitettiin parkkiin alakoululla ... ja tulee mieleen ne teini-ajajn vihkot ja muut mukavat - ja kotileivottu pulla :) Oikein ihanaa lomaa teille!

      Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)