sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Helmikuuta - Katsaus kalenteriin


Uusi vuosi - ja uusi kalenteri ... Kalenterin ja päiväkirjan risteytys tavallaan, inspiroiduin Bulletjournaleista. 

Viime vuosi, ja etenkin syksy, oli aika hulinan kiireistä töissä, joten vastapainoksi "vedin töpselin" seinästä kotona ... puhelin äänettömäksi, tietokone kiinni ym. Kävelylenkit, pienet puuhailut kuten neulominen, sekä uinto ja sauna viikonloppuisin, rentoutti kivasti töiden jälkeen.

Nyt on töissä tahti hiljentynyt, ja juten alussa mainitsin, kalenterin tekeminen harrastuksena, viikko kerrallaan, on mukavaa puuhaa. Istuutua hetkeksi ja rustailla ajatuksia, piirustellen hieman, jos siltä tuntuu, ihan tavan kalenterimerkintöjen lisäksi.
Tänä vuonna aion kehittää valokuvia enemmän kuin viime ... joten kalenterissani on myös paikka viikoittaiselle valokuvalle. 

Löysin kivan älypuhelinsovelluksen, nimeltään Lalalab, jonka avulla voi suoraan tilata valokuvia, joissa on mukava Vintage-reunus.

Valokuvaus on mieluisa harrastus, mutta olen viime vuosien aikana huomannut, että ne kuvat jäävä helposti digikuviksi - lukuunottamatta niitä, jotka koristavat seinäkalenteria.
Kuluneen vuoden valokuvista olen jo usean vuoden ajan tehnyt seinäkalenterin tulevalle vuodelle - alhaalla tämän vuoden kalenteri, viimevuoden kuvista. Kalenterin olen tehnyt cewe.dk sivulla - hyvä laatu, ja hyvä palvelu, sekä ihan kohtuuhinta.Hiihtolomaviikko on pian ohi - se tulee aina oikeaan paikkaan tässä helmikuussa. Lunta satoi viime sunnuntaina - aivan isoja hiutaleita ... Se oli ihana kokea!

Nyt on lumi sulanut, mutta ulkosalla on aika viileää, +3 astetta ja tuulista - voi olla että vielä saamme lunta ennen kevään saapumista.


                          Auringonpaistetta viikkoosi,
        
                          Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)