Näiden herkullisten ja nopeasti valmistuvien lettujen ohje on peräisin näppärältä serkultani ja kummitytöltäni. Loman aikana hän todella inspiroi meitä kivoilla ja terveellisillä ruokaohjeilla ja -valiolla sekä kuntoiluvinkeillä... väliin mahtui kyllä myös muutama herkuttelutuokio (Mustikkaisen suklaa-täytekakun ja mustikkatäytteisten pullien ohje ilmestyy tänne blogiin syksyn aikana :)
Banaaniletuissa ei ole maitoa eikä jauhoja, joten niitä voi tarjota hyvin gluteenitonta ja laktoositonta ruokavaliota noudattaville.
Banaaniletut ovat aika täyttäviä - kananmunat sisältävät reilusti valkuaista / proteenia, joten ne käyvät vaikka aamupalastakin.
Tuoreet mustikat maistuisivat makealle banaanilettujen kera - Niiden puutteessa käytin luomumustikkahilloa, joka on makeutettu omenamehulla:
Makuhermoja hivelevä nautinto!
Tässäpä sinulle tulostettava ohje banaanilettuihin.
Seesteisin sunnuntai-illan terveisin,
Nina
Banskuletut ovat hyviä, suorastaan herkullisia :) Olen tehnyt niitä pari kertaa ja ihastunut niiden makuun.
VastaaPoistaMinustakin ne ovat tosi herkkua - nuorimmainen poika kanssa tykkää :)
PoistaMinä en ole vielä kokeillut,vaikka joskus keväällä noita näki aika monessa blogissa.Mutta pitää kokeilla joku päivä.
VastaaPoistaKannattaa kokeilla, minä yllätyin mausta ja koostumuksesta.
PoistaIhana idea - ei ollenkaan jauhoja! Näitä kokeilen kyllä, kun makeankaipuu iskee.
VastaaPoistaMeidän nuorimmainen tykkää ja jopa aamupalaksi söi (on ollut hankala motivoida häntä aamulla syömään kun ei ole kuulemma nälkä, mutta nämä kävi :)
PoistaKiitti ohejeesta! Näitäpä kokkeilenki huomena! :)
VastaaPoistaToivottavasti maisuti, Liisa :)
PoistaJoo, maistui! Tosin ei niistä lettuja tullu, kuten blogistani voit käydä kurkkaamasa.. Kokkeliks meni.. tais olla liian vähä munaa, ko en sitte millään ilveellä saanu niitä käännettyä.. Mut maku oli hyvä! Kokkeilen toisteki ihan varmasti! :D
PoistaOnpa hyva idea! Pitaa ehdottomasti kokeilla! :)
VastaaPoistaJuu, kannattaa ...näistä tullut sellainen "vakio"-herkku - kerran viikossa ainakin aamuisin niitä kääntelen. Kannattaa paistaa miedolla lämmöllä, ja varoen kääntää, niin kestävät koossa :)
Poista