lauantai 9. toukokuuta 2015

Ilon juhlaTäällä on kevät konfirmaatioiden aikaa - rippikoulut päättyvät huhtikuussa, ja sen jälkeiset sunnuntait ovat juuri näitä ilon juhlia, joissa ripille menevät tunnustavat yhdessä uskon ja lausuvat itse kukin valitsemansa Raamatunjakeen.  


Hyvä ystävämme tyttärellä oli konfirmaatio viime viikonloppuna - näppäilin muutamia kuvia sekä kirkosta että juhlasta.
Harjoittelin kameran asetuksia, ja näppäsin kuvan mieskullasta  :-)
Täällä ei korfirmoitavilla nuorilla ole ollenkaan alpoja, joita Suomessa pidetään kirkossa - heillä on jokaisella omat vaatteet - usein mekko tytöillä, pojilla puku tai housut ja kauluspaita. 


Ystäväni tytär valitsi perintöpuvun, siis oman äidin konfirmaatiomekon - se oli todella nätti... Ja ajatella, että ystäväni 30+ vuotta sitten piti sitä itse yllään omassa konfirmaatiojuhlassaan!... Se oli ilon päivä ja Iloinen juhla!

Keväisin terveisin 

Nina

4 kommenttia:

 1. Hienot mustavalkokuvat:) Ja oikein hyvää viikonloppua Nina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jael - Huomasin Instagramissa sinun ihanaisen kuvan pannukakuista ... ja vielä ilman gluteenia - Niiden resepti tulee heti kurkata!

   Poista
 2. Oh, nyt hävisi koko kommentti jonnekin... piti vain sanoa, että ihania kuvia, juhlava tunnelma! Ihana mekko myös, kauniisti muistot kertautuvat kun on sama vaate käytössä sukupolvelta toiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli todella ihana päivä! Ja tuo mekko myös, sekä äidille että tyttärelle hyvin merkityksekäs :)

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)