lauantai 29. elokuuta 2015

Frisbee Golf [Kesämuistoja]


Kanavan Frisbee Golf-rata Joroisen kauniissa harjumaisemassa luo upeat puitteet reippaalle yhdessäololle ulkoilmassa. Frisbee Golf on aika kiva juttu - frisbeetä heitetään "reikää" (noin metrin korkealla oleva metallikori) kohti, pyrkimyksenä on saada vähin määrä heittoja / kori. Reitti koostuu 18 väylästä, kulkien kumpuisevassa mäntymaisemassa.


Reitin varrella on näköalapaikka, jossa voit istahtaa penkille ja huilata hetken verran - nousut ja laskut saavat pulssin koholle, jos tahti on reipas. 
Minulla tämä frisbeen heittotyyli ei oikein metsäiseen maastoon soveltunut - heittoni oli niin kaarevia, että vietin aikaa enemmän frisbeetä metsästä ehtien kuin sitä heittäen - jotta radan puolessa välin päätin pakata frisbeen reppuun, keräillä ja syödä mustikoita ja näpsiä valokuvia - ja tietysti tsempata perheen miesväkeä, joilta heitot luonnistuivat suuremmitta mutkitta.


Oikein positiiivinen kokemus Frisbee Golffista ... Tosi kiva tapa viettää aikaa yhdessä ulkosalla!

Aurinkoisin terveisin,
Nina

2 kommenttia:

  1. Hei, me opittiin pelaamaan frisbee golfia viime kesänä Suomessa myös. :D Kun tultiin kotiin, niin huomattiin, että täälläkin on paljon niitä kenttiä. Ilmeisesti ollut jo jonkin aikaa, mutta ei vaan itse oltu ikinä huomattu edes. Tosi kivaa tekemistä yhdessä, varsinkin kun siinä ei porukka hajaannu vaikka olisikin eri tasoisia pelaajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva peli - jokainen voi juuri omalla tasolla osallistua - ja samalla saa raikasta ilmaa ja liikuntaa,

      Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)