sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Syksyinen sunnuntai


Keskustassa on tänään juostu Kööpenhaminan puolimaratooni. Liikenne oli suljettu monilta osin, joten parkkeerasin auton parin kilometrin päähän Vineyard seurakunnasta, joka on ollut kotikirkkona jo muutaman vuoden. 
Punatiiliset vanhat rakennukset ovat viehättäviä, tykkään katsella kuinka kivet ovat eri värisiä, ajan patina näkyy niissä selvästi.


Paluumatkalla maratoonilaiset olivat juoksemassa Gammel Kongevej'ta pitkin - näppäsin kuvan urheista juoksijoista. Viime vuonna maratonissa oli 20.000 osallistujaa- uutisista näen illalla kuinka moni oli mukana tänään.


Leipomo Lagkagehuset'ista tuli niin herkullinen tuoksu, että poikkesin sisään. Saatavilla oli myös gluteemittomia leivonnaisia - valitsin itselleni sellaisen Sarah Bernhadt- nimisen kakun - ja miesväelle heidän suosikkinsa: Suklaa Croissantit.


... Leppoisaa sunnuntaita, ja mukavaa alkavaa viikkoa toivotellen,

Nina

6 kommenttia:

 1. Sulla on ollut leppoisa pyhäpäivä. Leipomot ovat minunkin suosikkikauppoja - hyvä valikoima ja mahtava tuoksu.
  Hyvää työviikkoa myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on todella ollut rento ja hyvä päivä - ja nyt illalla etsin kynttilän - se on syksyn tunnelman antaja täällä sisällä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia sulla taas!!! Niin syksyinen tunnelma. Ah, miten harmonisesti väritetty leipomo! Ja tuossa teekannussa on ihana muoto!!! S juoksi täällä puolimaratonin keväällä ja oli ihan innoissaan siitä, miten siinä näkee kaupungin ihan eri vinkkelistä ja suuressa juoksijajoukossa on kuulema ihan omanlaisensa tunnelma. Teillä on varmaan ihan mahtava se, kun Kööpenhamina on niin kaunis kaupunki!!!
  Hyvää työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau - Hieno suoritus juosta puolimaratoni - varmasti tunnelma huipussaan, ja yhdessä juosten sitä jaksaakin paremmin! Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille :)

   Poista
 3. Herkullisen näköinen leivonnainen:) Tännekin saisi tulla jo syksy,olen niin kyllästynyt tähän huh helteeseen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä t¨llä viikolla nousi äkkiä lämpötila ihan paikoittain +20 asteeseen - illat olivat leudon lämpoisiä. Mutta se on varmasti viileää verrattuna lämpötilaan niillä leveysasteilla ...
   Viileätä viiikonloppua sinulle toivottaen,
   Nina

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)