lauantai 18. maaliskuuta 2017

Kahvia ja kevätkukkia



Viikonloppu tulla tupsahti - aurinkokin pilkisteli iltapäivällä, raikkaan tuulen puhaltaessa.

Toissa viikonloppuna koristelin muovisen kukkaruukun, käärimällä pellavakangasta sen ympärille. Kiedoin pakettinarun siihen ympärille, sekä koristeeksi että varmistaen, että kangas pysyy paikallaan. Tämä vihreä pellava on jo ainakin 14 vuotta vanhaa - ompelin aikoinaan pojille housut ja anorakit tästä kankaasta heidän ollessa 3 - 4 vuotiaita. 

Kevätkukkaset tuovat kivan tunnelman - muistuttaen kevään kasvusta ja luonnon voimasta. Pian voi jo laittaa rairuohoa kasvamaan ... kaikki vihreä on kaunista. Siitä on pari viikkoa kun viimeksi kävelin tuossa järven rannalla - jokohan siellä olisi pajunkissoja?
Puutarhoissa kasvaa jo erantikset ja lumikellot, muutamia sipulikasvejakin on jo versomassa.




Olen kuunnellut viikolla työpäivän jälkeen äänikirjoja kirjaston 'e-reol'-sovelluksen kautta  puhelimen avulla. E-reolissa on myös ulkomaalaisten äänikirjojen osasto. Audible-sovellus on uudempi löytö, siellä ovat äänikirjat englanninkielellä. Keittiön järjestys ja pikkusiivous sujuu kivasti äänikirjaa kuunnellessa.

Olen myös kokeillut kivoja uusia reseptejä, tällä viikolla oikein hyvä tofupata ... Jahka sen uudemman kerran kokkailen, kirjoittelen ohjetta tänne.


Tässä linkki josta voit ladata ylläolevaan kuvakortin
Tänään ollaan juhlistettu miehen syntymäpäivää, nyt pojat ovat järkkäämässä LAN-peli-iltaa. On ollut mukavan leppoisa päivä, ja saattaa olla että illalla käymme elokuvissa ihan kahdestaan mieskullan kanssa.

Hyvää viikoloppua ja aurinkoisia kevätpäiviä,

Nina

3 kommenttia:

  1. Mukavaa viikkoa ja kauniita kesäpäiviä Nina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jael!
      On ollut ihanan rento viikonloppu ~ ja aivan yllätyksenä tulikin lumisade nyt sunnuntai-iltana ... Kevätsää kujeilee!

      Poista
  2. Hyvä keksintö kääriä muoviruukku kankaaseen. Muistan tuon kankaan poikien vaatteissa. Onpa säilynyt!!! Leppoisaa viikkoa.

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)