lauantai 12. maaliskuuta 2011

Huomenta Lauantai!Herättyäni pötköttelin tovin verran sängyn pohjalla aivan siitä syystä, että se oli mahdollista - nyt on vapaapäivä! Pitkien yöunien jälkeen oli kuitenkin niin levännyt olo, etten kauemmin viihtynyt vaaka-asennossa - energinen olo nostatti minut pian aamukahvin keittoon!

Iltapäivällä kokoonnumme virkkauskerhon kanssa - ajattelin viedä quinoa-salaattia sinne - se on helppo tehdä, kaikki tuoreet kasvikset käy quinoan lisäksi. Quinoa on proteiinipitoinen ja helposti vatsassa sulava, jotta kaikin puolin kiva ja täyttävä ruokasalaattiin.

Nyt pian käväisen kuntosalilla "öljyämässä" nivelet ja lihakset - otan askelmittarin mukaan. Töissä on 10.000 askelta/päivä-kampanja huhtikuussa, jotta opettelen askelmittarin käyttöä sitä ennen ... jännää myös mitata, kuinka monta askelta järvenympäryslenkkillä kerääntyy, sekä myös kuinka paljon energiaa palaa sillä lenkillä.

Pojat ja Flemming puhuu että heillä on "miesten ilta", kun minä en ole kotona ... mitähän miehet ovat tuumailleet puuhailevansa?!

Viikon varrella töissä olen saanut olla mukana seuraamassa positiivista kehitystä ja kasvua, joista bloggailen piakkon - kiitollisin mielin, hyvillä kokemuksilla on kannustava vaikutus ja ne motivoi myös pitkiin kirjallisiin töihin, jotka ovat suuri osa työtäni.

Miesväki nukkuu vielä täyttä päätä - pakkaankin treenilaukun aivan hiljaa ja hiivin hennoin askelein ulos ...

3 kommenttia:

 1. Ihanan herkullisen näköinen salaatti.
  Mitähän se quinoa on - onko se tofua?
  Sulla on kiva päivä ollut.
  Halaukset

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulosti sun päivä. Olet ihailtavan reipas noiden kuntosalien ja kävelylenkkien kanssa. Asuttaispas lähempänä niin lähtisin mukaan, kuten "ennen vanhaan" täällä peltolenkille. Salaatin resepti minuakin kiinnostaisi.

  t josu

  VastaaPoista
 3. Hyvältä maistui quinoa salaatti,
  @äiti: Quinoa on sellainen etelä-amerikkalainen kasvi, 7000 v. vanha, hyvin proteiinipitoinen... laitan sekä ohjeen että tietoa bloggiin.
  @Josu: Juu, oisikin ihana käydä sinut hakemassa iltalenkille!!!
  Toivottavasti ensiviikolla tulee sopiva ilta jolloin saan kirjoitettua blogiin -
  luvassa on aurinkoa KOKO viikoksi ;)

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)