perjantai 3. toukokuuta 2013

Valkoisia unelmiaYstävältä saimme tuoreita luomukananmunia Mønin saarelta - kanat ovat vapaasti saaneet köpsytellä maatilalla. Munakkaan ja letut maistuivat makoisalta :)Jogurtti on kauniin pehmeätä - tähän päälle hieman äidin kuivaamia mustikoita, pellavan ja hampun siemeniä, niitä lesitiinirakeita ja steviaa ...Pilvien ihailu on rentouttavaa - tule kesä niin voi niityllä levätä ja löytää pilvihahmoja taivaalta!


Tämän kauniin ruukun pinnalle on kirjoitettu rakkauslaulun sanat - arvaatko minkä?Olen reissussa viikon verran ja poissa blogi-maailmasta - kamera ja karrisillit ovat mukana (täkäläinen karrisilli on paras tuliainen :)

Istun lentokentän gatella, vieressä istuva katsoo kovaäänistä amerikkalaista tv-sarjaa iPadista, toisella puolella istuva nauttii nakkisämpylöitä - minä söin banaanin ja pähkinöitä (lounaaksi on avokado, ruisleipää ja omena) - uutta matkustaa vehnättömällä ruokavaliolla - pikaruoka usein sitä sisältää. Sushiravintola olisi kentällä ... Mutta on aika kallis ... Jotta hyvin pärjään eväillä :)

Mukavaa ja unelmaista viikonloppua toivotellen
Nina

5 kommenttia:

 1. Hyvää reissua ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Love me tender, love me sweet...
  Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa reissua! Kanamunia käy melkein kateeksi... Miehen mummolla oli kanoja pihalla ja niiden munat maistuivat ihan erilaiselta kuin mitkään kaupasta ostetut! Ja taikinat, niin keltaista taikinaa ei tule kuin sellaisista oikeasti iloisten kanojen munista! T. Josu

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)