maanantai 14. lokakuuta 2013

Lehtien kahinaaSyksyn lehdet kasautuvat pyöräteiden reunoille ja teiden varsille ... Niiden kahinaa on mukava kuunnella! Nuorimmainen sai uuden pyörän viime viikolla, joten olemme muutaman kivan iltalenkin ajelleet myös yhdessä  - kavereiden kanssa hän eniten kyllä on ajellut :)


Lehdet olivat lentäneet ystäväni pyöräkoriin ... nappasin kuvan ohi kulkiessani. Hänellä on myös Pylones- soittokello (sain sellaisen häneltä lahjaksi omaa pyörääni :) - se Pylones on kuulemma sellainen kiva ranskalainen firma, jossa on kaikkea mukavaa kotiin ... täytynee katsella tarkemmin tässä pimeinä syysiltoina.Lauantaina olimme miehen kanssa seurakunnan leirillä, jossa hän opetti tunnin verran Johanneksen evankelimista, jonka jälkeen jäimme vielä syömään. Aurinko porotti (syksyn sateet taisi alkaa tänään) ja oli todella mukava turista tuttavien kanssa.


Tänään minullakin alkaa syysloma! Syysloma tulee aina juuri oikeaan aikaan ... kun illat pimenee ja tuntuu että herätyskello soi aivan liian aikaisin. Jotta nautin varmaan  eniten hitaista aamuista ... ja leppoisasta yhdessäolosta.Mukavaa alkavaa viikkoa toivotellen,
ja lämmin tervetulotoivotus sinulle Hitunen
tänne Matkanvarrelle,
 
Nina

6 kommenttia:

 1. Ihania värejä kuvissasi! Oikein hyvää syyslomaa NIna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael - olen nauttinut joka hetkestä (ja leiponut myös - sekä leipää että tosi maukkaan manteli-taateli-kakun :)

   Poista
 2. Tosi ihanat valokuvat! Kiva, että leirisääkin sattui aurinkoiseksi! Leppoisaa lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli tosi upeata että ilma oli poutainen - luvassa oli sadetta mutta pilvet kiersivät varmaan kauempaa :) Lomasta nautitaan ... tänään ajeltiin pyörillä uutta reittiä - ilmassa on jo syksyn kirkeä raikkaus.

   Poista
 3. Kauniita syksyisiä kuvia. Ja ihanaa syyslomaa!

  VastaaPoista
 4. So beautiful Nina. Enjoy your holiday. Thanks for visiting my blog. I hope you will join in with I Heart Macro sometime, your photos would be most welcome!

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)