lauantai 9. marraskuuta 2013

Väläyksiä viikon varreltaOlen näppäillyt tunnelma-kuvia viikon varrelta ... ihan iPhonen kameralla vain - se kulkee mukavasti taskussa. Tulppaanien muoto ja niiden lehtien rakenne on minua aina viehättänyt. Samoin myös kukkien kehitys niiden lakastuessa ... en millään raaskisi tyhjentää kukkamaljakkoa, vaikka lehdet alkaakin putoilla pöydälle ...

Muutin kuvan mustavalkoiseksi Handy Photo ja Snapseed-sovellusten avulla, ja olen lisännyt kuvaan tekstuuri-korostuksia käyttäen Mextures sovellusta.


Sade on ropissut sekä aamuisin että iltaisin. Pihalla käydessäni olen ihaillut lehtien päällä lepääviä sadepisaroita ... ne pienen pienet helmet heijastavat valoa ainutlaatuisella tavalla.

Tämän valokuvan otin Olloclip-linssin avulla. Olloclip on on pieni linssi, jonka kiinnitän iPhoneen ottaessani lähikuvia - hankin sellaisen kesällä, kun sattui puoleen hintaan-tarjous kohdalle.


"Jotta valo voisi loistaa kirkkaasti, pimeyden tulee olla läsnä."
Francis Bacon

Iltapäivät ovat jo aika hämäriä. Pesukellarin lattiatiilien rakenne korostui uudella tavalla ikkunoista lankeavan valon heijastuessa niihin.


Kuva otettu Hipstamatic sovelluksella (Florence linssi ja Robusta filmi), lisäsin vielä tekstuurit Mixed: Kim Klassen ja Coffee Break: Nancy Clayes.

Oloni on kohentunut aivan tosi hienosti kuluneen viikon aikana - kasvohermo ei ole enää lihasten puristuksissa ja nikamat ovat suurin piirtein kohdallaan ... Kokonaiset yöunet tekevät ihmeitä! 
Kiitollinen on mieli, ja nöyränä jälleen yritän harjaantua paremmaksi kehon tuntemuksia kuuntelemaan, jotta jo aiemmassa vaiheessa lähtisin apua hakemaan.

Viikon kohokohta ja mukava yllätys oli extempore tapaaminen alakerran ystävän kanssa. Hänellä oli vapaapäivä, ja kohtasimme sattumalta pihalla ... ja vietimme pari tuntia iltapäivällä jutustellen ja kuulumisia vaihdellen.

Ulkosalla sataa - on aika sytyttää kynttilöitä ja nauttia niiden valosta sisällä.


Rauhaisaa viikonloppua toivotellen,

Nina

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että oli on parempi:)
  Ja kaunis tuo tulppaanikuva.Hyvää viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael, jaemme ihastuksen tulppaaneihin - sinullakin oli kimppu vaaleanpunaisia sieltä herttaisesta kahvilasta :)

   Poista
 2. Ah, onneksi on kynttilät valaisemassa tätä pimeää aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, ne tuovat lämpöisen tunnelman tullessaan.

   Poista
 3. Uskomattomia kuvia iPhonella! Pöh, ikävä kuulla että sulla on ollut kipuja - toivottavasti suunta kuitenkin jatkuu parempaan päin koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipsa, hyvin voin ja huomenissa jo palaan työn ääreen ... oikeaan suuntaan ollaan menossa :)

   Poista
 4. lovely blog :)
  http://www.jeffreychung.co.vu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Jeffrey, I can say the same about your ... the minimalism of your blog does highlight the effetct of your beautiful photography!

   Poista
 5. Kiva, kun kerroit, miten kuvaat noita Instoja! Olinkin miettinyt, miten saat niistä niin hienoja.:) Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna, Juuri noilla sovelluksilla voi tuoda syvyyttä ja muuttaa kuvia mustavalkoisiksi (postitan joulun jälkeen sarjan iphone / kännykkä-valokuvauksesta enkunkieleiseen blogiin, voin linkittää sinulle ne postit, tulen kuvaamaan tarkemmin Appsien mahdollisuuksia ja kuinka ne täydentävät toisiaan :)

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)