sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Loma häämöttää...Pojat kirpasivat lomalaitumille perjantaina ... Ja kahden viikon kuluttua alkaa minunkin loma! Kesäiset säät ovat hemmotelleet meitä kuluneen viikon aikana - on passannut sekä sadetta että poutaa, ukkosta ja jopa rakeitakin. Nopeasti muuttuva sää on luonut upeita pilvimuodostelmia taivaalle, joita olen valokuvaillut aina mahdollisuuden tullessa.


Tämä viikko on ollut myös hieman jäähyvaisten jättöä - olen hyvästellyt työtovereitani ... loman jälkeen aloitan uudessa työpaikassa. Uudet haasteet motivoivat ja odotan innolla elokuuta, samalla aikaa kun on haikeaa jättää tuttu ja turvallinen työyhteisö ja ihmissuhteet taakse.
Mutta muutokset ovat osa elämää, ja olen kiitollinen kuluneista vuosista - ja olen antanut jäähyväisten nostalgisille tunteille aikaa viikon varrella - kävelylenkkejä on tullut tehtyä - ja tavallista useammat nokkaunet olen työpäivän jälkeen torkkuillut myös.
Mies ja pojat juoksevat nyt tuplasti pidempiä lenkkejä kuin joku aika sitten. Heillä on mukana sekuntti-kello, jolla he mittaavat jokaisen lenkin ajan - kullakin oma aikansa - hattua nostan! Nautin kovasti metsässä kävelystä, olisi mukava oppia tunnistamaan, mikä lintu milloinkin visertää - niin kauniisti ne sirpittävät aamuin illoin.

Lomalla näppäilemme ehkä useammin valokuvia kuin arkena - tässäpä pieni linkki,  kirjoitin pikku vinkkejä kivoihin lomakuviin :)

Mukavata kesänjatkoa toivotellen,

Nina

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus, niin positiivinen :) Kunto kohenee aika niopeasti, kunhan vaan alkaa liikkumaan. Toivottavasti lomanne on ihana!

    VastaaPoista
  2. Kiitos SatuMaria, nyt on se loma alkanut! Viikonloppuna ollaan vietetty vanhimman pojan synttäreitä, ja nyt tekisi mieli vielä vähän leipoa (leipominen on aina niin hyvä "rentoutumis-riitti :)
    Kaikkea hyvaä sinun kesääsi!

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)