maanantai 9. kesäkuuta 2014

Pitkästä aikaa...


Toukokuun kukoistava luonto, kukkaset ja päivittäiset kävelylenkit veivät minut mennessään ...

... Valokuvaus-blogiani olen päivittänyt, mutta tämä Mietteitä Matkanvarrelta on ollut mietintämyssyssä - nuo mietteet ovat muokkautuneet ajatuksissa mutta sanoiksi niitä en ole vielä suuremmin pukenut.

Hiljaisuutta kuunnellen on osa ajasta vierähtänyt ... sen myötä pinnalle ovat nousseet tärkeät valinnat, jotka ovat siten kutsuneet myös toimintaa - kryptiset lauseeni löytävät kesän jälkeen tarkennetut vastineensa - hyviä uusia tuulia on puhaltamassa ...

Miesväki on jatkanut syksyn pimeyden päättänyttä jouksu-harrastusta - kolmisen kertaa viikossa jouksevat metsässä kuntolenkin. Minä olen mukana omassa tahdissa - nautin metsän tuoksuista, äänistä ja hiljaisuudesta - kävellä tallustan omaa tahtia, usein kamera mukana.

Mukavaa inspiraatiota on tuonut valokuva-kurssi Be Still 52 - sen myötä olen hieman paremmin perehtynyt järjestelmäkameran moniin asetuksiin - kokeilemalla sitä parhaiten oppii.

Keittiössä tuoksuu erilaiset tamari - ja teriyaki - kastikkeet ... Japanilaisen ja Aasialaisen keittiön salaisuuksiin olen syventymässä. Poikien innoittamana lainasin muutaman keittokirjan kirjastosta - tuoreet kasvikset ja marinoitu tofu maistuu todella maukkaalle! 

Aurinkoista kesäkuuta toivotellen,

Nina

PS. Tässäpä linkki valokuvakorttiin.

5 kommenttia:

 1. Ihana kuulumispostaus, tunnelmallinen ja aitoutta henkivä :) Onhan se niinkin, että jos ei ehdi blogata, on elämässä yleensä muita mielenkiintoisia juttuja ylenpalttisesti meneillään, ja se on hyvä se!

  Toivottavasti sielläkin aurinko paistelee ja hellii säteillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pipsa, täällä on aurinko porotellut tuoden hellepäiviä tullessaan ... tänään tuli pientä sadette, ja tuoksuu huumaavalla kävellessä. Ja arvaas mitä - tein sen sinun greippi-chia - vanukkaan - se oli todella raikas ja hyvä aamupala!

   Poista
 2. Kiva nähdä sinua täälläkin ja noin kauniilla kuvalla:) Aasialainen keittiö on suosikkejani:)

  Oikein ihanaa kesäkuuta Nina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jael,
   On todella kivoja juttuja aasialaisessa keittiössä - se seesami-öljykin on todella hyvän makuinen ... kokeilin eka kertaa semmoista merilevä- juttuakin :)

   Poista
 3. Kaunis ajatus, ihanaa kesää sinne kauas :)

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)