lauantai 21. maaliskuuta 2015

Tunnelmia ja tapahtumia viikon varrelta

Useampana aamuna olemme heränneet auringonpaisteeseen ... aurinko kipuaa ylös ja pihamaankaton yli noin 20 minuuttia yli 7 - heijastaen kivasti valoa teekupposen kylkeen.
Töissä pienet oppijat ovat kuvataiteessa käsitelleet surrealismia ja Salvador Dalin maalauksia. He ovat muovailleet ihastuttavia kelloja, jotka on ripustettu mustaksi maalattuihin pajunoksiin - näppäsin kuvan kameralla näistä kelloista (kuvan käsittelin Glaze-iPhone sovelluksessa, joka teki siitä maalauksen näköisen).
Sunnuntai-aamuna kirkosta kotiin kävellessä huomasin herttaisen oravan, joka juoksi suljakkaasti aitoja pitkin, Minut huuomatessaan se pysähtyi ja oli paikallaan hetkisen - kerkesin juuri näpätä kuvan, ennenkuin se jatkoi matkaa, kiiveten läheiseen koivuun.
Ompelin pääsiäsmunia tässä yhtenä iltana: Leikkasin kananmunanmuotoisia palleroita värikkäistä kankaista ja vanuarkista - ja ompelin ne yhteen. Lopuksi ompelin silkkinauhan muutamalla pistolla - niistä tuli ihan kivoja.

Perjantain kävin ystävän luona, ja ripustin 9 ompelemaani pääsiäismunaa kirsikkapuun oksiin ... Ystäväni ilahtui kovasti!  Nyt viikonloppuna ompelen sitten muutaman meille kotiin, tuomaan hieman  väriä ja kevättä tänne sisälle.
Tulppaanien lehdet kihartuvat kuihtuessa - iltapäivän aurinko nätisti heijastui tupaan, korostaen vanhan tuolin kaarevia muotoja. Tuli semmoinen vanhan ajan tunnelma - ja leikin hieman kuvaa työstäen ... Vanhan ajan tunnelmaa jäljitellen.
Se luovien portretti-kuvien kurssin kipinä itää - lukulampun valossa otin 2 kuvaa Kolois iPhone-sovelluksessa, ja yhdistin kuvat Image Blender-sovelluksella, ja lisäsin vielä teksin Over-sovelluksella. 

Nyt on lauantai ... Käväisen kirjakaupassa ja sitten uimahalliin - ystävän kanssa on "uimatreffit". Miesväki lähtee metsään juoksemaan ... ja muuten ohjelmassa ihan olemista vaan...

Mukavata viikonloppua toivotellen, 


Nina

4 kommenttia:

 1. Kaunis viikko sinulla. Olkoon viikonloppusikin aurinkoinen ja iloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri - aurinko on porotellut kivasti tänään, eilen tuli muutaman lumihiutale,mutta ne ovat jo sulaneet.
   Viikonloput ovat aina ihania :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia:) ja kiva että kevät etenee hyvin:) Mukavaa viikonloppua Nina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael, Maaliskuun on aina arvaamaton . eilen tuli pikkuisia lumihiutaleita, kun astuin ulos uimahallista - y'oll'a on pakkasta, mutta nyt paistaa aurinko :)

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)