sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kullankallis arki
Ilta-aurinko värjää kadut kullankeltaisiksi ... kauppareissu saa kauniin säväyksen, ja tutut maisemat näyttävätkin aivan eri tavalla kauniilta... Arkielämä sai uuden arvostuksen onnettomuuden jälkipuintina:
Keskiviikkona keskustassa autolla ajaessani sattui haitari-onnettomuus - jossa olin autossa numero kolme. Suuri henkilöauto ajoi pakettiauton perään, joka ajoi minun auton perään (olin tyhjäkäynnillä risteyksessä), ja minun auto tökkäytyi edessä olevan auton perään.

Onneksi ei sattunut henkilövahinkoja - selvisin säikähdyksellä. Tosi huulet ja kieli tuntui hieman tunnottomalta pari tuntia onnettomuuden jälkeen, mutta ensiavussa neurologi tutki perusteellisesti: Kaikki on kohdallaan, ja ne tuntohäiriötkin hävisivät illan mittaan.
Onnettomuus pysähdytti ... mietin jälkeenpäin, että se takanani ollut pakettiauto otti suurimman paineen sen perään ajaneesta autosta - jos pakettiautoa ei olisi ollut, meidän pikkuauto olisi ollut aika kasassa ... Olen kiitollinen enkelivartiosta ympärilläni!

Jollain tapaa korostui myös jokapäiväisen arjen merkitys ... ne kalliit hetket, jotka meillä on ... kuinka ne käytän ... 

Prosessi varmaan jatkuu - jollain tapaa herkisti tuo kokemus - luonnollista tällainen ajatuksenkulku traumaattisen kokemuksen jälkipuinnissa onkin.

Näppäsin kuvan torille ilmestyneistä liitupiirrustuksista - kannustavia iskulauseita olivat koululaiset kirjoittaneet... Mukava että elämänmyönteiset viestit myös näkyvät katukuvassa.

Semmosia mietteitä tällä kertaa ...

Riisit ovat kiehumassa, iltaruoan puuhailu kutsuu...

Hyvää alkavaa viikkoa toivotellen, nautitaan kevään merkeistä ja arkielämästä,
Nina

6 kommenttia:

 1. Onneksi olivat enkelit suojelemassa. Noissa onnettomuuksissa,kun kipuja voi ilmetä vielä myöhemmin. Kaunis tuo ensimmäinen kuva :) Ihana,että voit hyvin. Lempeää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ... Viikko on kulunut hyvissä merkeissä - tåoissä ollut hulinaa mutta illat rauhaisia ja muutama kävelylenkki tullut tehtyä :) Sinulle mukavaa sunnuntaita ja hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Onneksi ei käynyt pahemmin Nina,mutta säikähdys pysäyttää.Olen itsekin ollut onnettomuudessa,jossa sain vain pienen vamman,mutta järkytyksestä yli pääseminen kesti kauemmin kuin fyysinen vamma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jael, minullakin taitaa olla niin, että taisin aika kovasti järkyttyä sattumasta. Jos auto menne uusiksi, niin silloin seuraava auto saa olla kyllä hiukan tilavampi takaa, taikka sitten selliset turvakaaret siellä sisällä .... jos nyt sattuu toisenkin kerran joku kolari. Mutta hissukseen etteenpäin, kyllä se tästä :)

   Poista
 3. Hei, hui kamala sun kolaria! Onneksi ei käynyt pahemmin! Varjelusta matkassa, vaikka harmi se autonkin ruttaantuminen aina on. Sellainen kyllä säikäyttää!

  Tuli tuosta korttipelistä mieleen, että onko pojat pelanneet Carcassonne ja Dominion pelejä? Niissä on kans kivan verran strategiajuttua. Carcassonneen varsinkin saa paljon lisäosia, missä joissakin on hiukan fantasiateemaakin, mutta tosiaan mitä useampi lisäosa sitä haastavammaksi peli muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kei Johaan, Kiitos snoista pelivikeistä - ne ei ole tuttuja, mutta googlaankin nyt heti - kuulostaa tosi kivalle ja luovalle pelille!

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)