sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Lunta tulvillaan ...


Tammikuussa lumi on valaissut maisemia ... ja pojat ovat urakalla olleet pulkkamäessä! 
Lumi oli maassa parisen viikkoa, todella mukavata oli kuulla se tuttu narina kenkien alla.
Töissä pidin parina päivänä pidennetyn ruokatauon, jolloin tein parin oppilaan kanssa lumipalloja ja nautiskelin kirpeästä pakkasilmasta keuhkoissa.
Nuorimmaisen luokalla oli viikonmittainen työharjoittelu - hän oli läheisessä ruokakaupassa - hienosti meni! Nyt 2 viikkoa koulua ja sitten talviloma.
Ja mieskulta odotteli kärsivällisesti eikä lähtenyt juoksulenkeille liukkailla pakkaskeleillä.Tammikuussa sain lukulasit: +1,25 vahvuisilla silmälaseilla passaa lueskella, ja saa langankin neulansilmään.Olemme nauttinut esikoisen sävellyksistä ... ja hänen pianonsoitto harjoituksista. Ovat pianonopen kanssa sopineet, että osan ajasta käyttävät siihen, että kirjoittavat savellykset nuotteina vihkoon.


Olen valmistellut opetusta ja luentoja, mikä on haastavaa, mielenkiintoista ja aika on lentänyt siivillä ... Jos vuorokaudessa olisinkin 36 tuntia!


Sanani vuodelle 2016 on "Valo" ... Valoon kohdistuen, sitä tutkien ja sen johdossa kulkien ...

Paukkuvia pakkasia, punaisia poskia ja hymyn aiheita talveesi toivotellen,

Nina

4 kommenttia:

 1. Kaunista! Hieman on ikävä lunta! Mukavaa viikkoa sinulle Nina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi on mukavaa kun se on kuivaa ja rapeaa ... se loskainen ja märkä sekä liukas puoli ei niinkään - silloin tarvitsee olla varovainen liikkellä ollessa.
   Sinulle mukavata helmikuuta toivotellen!

   Poista
 2. Ai, teilläkin on lunta. Meilläkin sitä herkkua tuli taas vaikka muutama päivä oli joa aivan kevättunnelma. Iloisia lumileikkejä ja valon ihmettelyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi tulia ja myös aika nopsaan suli ... Onneksi oli maassa jonkin aikaa - ja se pakkanen myös - vaikkakin vain -5 astetta, ihanasti se kirpisti ja hengityskin höyrynä näkyi. Nyt on luvassa sadetta - mutta sitähän kasvit tarvitsee kasvaakseen.
   Huomenissa uimahalliretki ja sauna ... Lämmin löyly maistuu joka säässä!
   Leppoisaa viikonloppua sinulle, Cheri!

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)