keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Pyöräillen kaupunkiin


Tästä kotoa on noin viitisen kilometriä keskustaan - ja se usein sujuu vaivattomasti ja mukavimmin pyöräillen. Keskustassa on enemmän pyöriä kuin autoja - parkkeeraus on vaivatonta ja pyörätiet takaavat että ei tarvitse autojen keskellä pyöräillä.Näppäsin kuvan kauniista vaaleansinisestä rakennuksesta - ja tuosta charmikkaasta katulampusta. Vielä tänä päivänä ovat useissa paikoissa (kuten kotokadullakin) katulamput viritetty johtoineen risteyksien ja katujen yläpuolelle.


Tykkään pysähtyä puistoissa - kesäisin puistot ovat suosittuja piknik paikkoja, ja monet syövät lounaseväät puistoissa.
Pyöräilin keskustan arkartelukauppoihin, A5 kansiota etsien. Olen viimeiset 3 vuotta pitänyt Collect Sovelluksen avulla päiväkirjaa, johon olen päivittäisen valokuvan lisäksi kirjoitellut lyhyesti ajatuksia. Kaipaan kuitenkin käsinkirjoittamista ... ja että voisin liimata juttuja päiväkirjaan, sekä myös että valokuvat tulevat tulostetuksi, eivätkä ole vain elektronisessa muodossa. 

Läysin kivan kansion, johon voi itse tehdä kannet - sekä myös vesiväripaperia ja piirtämisvihkon ... Alennusmyynnistä vielä!Mukavaa heinäkuuta toivotellen,

Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)