lauantai 24. heinäkuuta 2010

Lomalta lomalleOli todella ihana tavata äidin siskoa, setää ja serkkuja perheineen Ranskassa viikon verran. He eivät ole aiemmin tavanneet miestä eivätkä poikia, ja minulle oli uutta serkkujen puolisot ja lapset (mm. kaksi 7 kk:sta vauvaa!!!) Loman kruunasi se että äiti oli myös mukana - oikea sukukokous ;)
Paljon elämyksiä, retkeilimme yhdessä (mm. yllä olevassa Napoleonin Fointainebleau linnassa, Pariisissa & Disneyland'ssa). Kirjoittelen kokemuksista sekä laitan valokuvia elokuun aikana enemmän.

Viime viikko oli töitä ja nyt alkoi loma jälleen. Iskä saapui tänne keskiviikkona, ja sattui keskustaan juuri silloin, kun vuosittainen "Joulupukki paraati" oli siellä - + 32 asteen helteessä! Olemme kävelleet sekä kaupungissa että luonnossa.

Suunnitellemme Mønin-saarelle menoa ensi viikoksi. Siellä on kaunis luonto ja muinainen kalkkikivi-kertymä-Klint. Ja oikein mukava camping meren rannalla (tuttu paikka monen vuoden takaa) - saa nähdä kuinka suunnitelmat etenee? Maanantaina saapuu äiti, ja sitten tuumaillaan yhdessä "Mitä, missä ja milloin?" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)