perjantai 3. syyskuuta 2010

Koulun syysjuhla
Aurinkoinen ja lämmin iltapäivän aurinko paistoi täydeltä taivaalta, kun viiden maissa menimme poikien koulun syysjuhlaan. Koulu ja piha oli täynnä oppilaita ja perheenjäseniä, jotka kiersivät erilaisia kojuja, napostelivat pannukakkuja ym. ja jutustelivat ... Iloinen hälinä ja puheensorina kuului jo kauas.

Löysimme esikoisen luokan kojun ensin: "Hiusväri-kojuun" oli pitkä jono! Neon-väriset spray-pullot suhisivat, ja yksi sun toinen sai puna-oranssi-sinisiä raitoja hiuksiin tai partaan.

Nuoremman pojan luokan koju oli sisällä: "Pehmopallo ammunta". 7:llä kruunulla sai ampua 6 palloa, tarkoituksena oli kaataa mahdollisimman monta kauniisti koristeltua tölkkiä. Palkintoja oli 1., 2., ja 3. kategorian suorituksille - sekä lohdutuspalkinto - kaikki sai siis jotain ;)

Välillä oli musiikki-esityksiä, luokat esiintyivät laulun, soiton ja tanssin merkeissä.

Syysjuhla on ajoitettu kivasti heti syyslukukauden alkuun - mukava traditio, jossa myös vanhemmat voi jutustella ja vaihtaa kuulumisia, sekä tavata mahdollisesti uudet opettajat ja luokkaan tulleet uudet oppilaan vanhempineen. Esikoinen sai uuden englannin ja historian opettajan, sekä 2 uutta oppilasta, jotka tapasimme syysjuhlassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)