lauantai 28. elokuuta 2010

Parsakaalisalaatti


Sain työpaikan kanttiinin kokilta reseptin todella maukkaaseen salaattiin. Se on yllättävän helppotekoinen, ja sitä voi helposti muutella lisäämällä esim. rusinoita, aurionkokuivattua tomaattia, kuivattuja puolukoita tm.

Parsakaalisalaatti:
parsakaalia (leikattu pieniksi suupaloiksi) / myös syksyn varhaiskaali käy
punaista sipulia (leikattu ohuiksi siivuiksi)
saksanpähkinöitä (tai cashew / mantaleita)
kastike:
Kreikkalaista / turkkilaista jogurttia
vaahterasiirappia hieman
hieman suolaa / pippuria maun mukaan
Sekoita parsakaalinpalat ja sipulisiivut. Lisää kastike, ja koristele saksanpähkinöillä.
Nauti sellaisenaan tai lisukkeena muun ruoan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)