tiistai 23. marraskuuta 2010

Uudelle vuosikymmenelle"Olen 40-nen, 40-nen, hyvältä tuntuu ikä tää, voi vauhtii hiljentää..." ;)

Vanhempani tulivat tänne pari päivää ennen synttäreitä, joten oli todella mukava ja juhlavaa viettää synttäreitä yhdessä! (Synttäreitä seuraavana päivänä alkoi viikon koulutus Norjassa, joten suuremmat juhlistukset on siirretty hamaan tulevaisuuteen ...).
Vanhemmat toivat tullessaan terveisiä rakkailta sukulaisilta Suomesta - se oli ihana ylläri, ja aivan liikutuin synttäriaamuna kun luin kortteja ja avasin paketteja - voi sentään! Suuri kiitos muistamisesta!

Âitini osaa tehdä super-herkullisia voileipäkakkuja, ja hän opetti minulle kuinka sellainen luodaan ... mmm ... ihana makuelämys! Samoin hän taikoi makean marjakääretortun suklaakuorrutuksella!

Odottelen tässä sitä 40-kriisiä ... toisaalta elämässä on kriisiä toisensa jälkeen, joten miksi vielä ottaa kriisiä iästä. Toistaiseksi tuntuu hyvälle, ja kivan kypsälle, olla neljäkymmenvuotias - aivan silleen omalle iälle. Jospa nyt vauhtikin hiljentyisi.

Olen tässä viimeisien vuosien aikana hyvällä omallatunnolla voinut eri päätöksiin ja kysymyksiin osannut sanoa "Jaa, minäpä tuumaan ja palaan takaisin ...", ilman että maailma on kaatunut kenenkään osalta. Ja hyvä niin. Vaikka jotkut ovat sitä mieltä, että päätös olisi tehtävä nyt ja heti, mieluiten eilen (etenkin työmaailmassa), on jokaisella oikeus ja tarve reflektoida - etenkin jos päätös koskettaa kolmatta osapuolta, eikä vain itseä.

Semmoisia tuumailuja, nyt kun olen astellut viidellä vuosikymmenellä muutaman päivän verran.

3 kommenttia:

  1. Onnea kovasti! Ihana, että vanhempasi pääsivät tulemaan. Voileipäkakku näyttää ihan huippuhyvältä!

    VastaaPoista
  2. Kokemuksesta voin kertoa että ei sitä neljänkympin kriisiä välttämättä tule, tai se tulee niin lievänä,ettei sitä edes huomaakaan kun se on jo ohi.:) Todella upean näköisiä nuo teidän syömiset, ihania koruja...
    Onnittelut vielä nelikymppiselle.

    Päivi

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)