sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Rentoutumassa

"Kiuas kitisee, on aivan hiljaista. Hämärän saunan lempeä lämmin ilma ympäröi sekä kehon että ajatukset. Lihakset rentoutuu, jalat tuntuvat painavilta lauteita vasten - raukea, levollinen olotila."

Uiminen ja sauna oli keholleni koko viikon kohokohta!

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen on ohi - unirytmi palautunut normaaliin - ja suuri kasa työtehtäviä seuraavien 3 viikon aikana tuntuu haastavalta. Olen tehnyt toimintasuunnitelman, jossa monta ylityötuntia mukana. Sitä seuraamalla kerkeän kirjoittaa psykologiset tutkimusraportit sekä tehdä power point- esitelmät. Jotta halinnantuntu on säilynyt, mutta viikonloppu lyhenee päivällä. No, tiedän että kiire loppuu ensi kuun alussa, ja tiedän tulen nauttimaan muutaman ylimääräisen vapaapäivän kevään kuluessa.

Tärkeetä myös lepäillä tietoisesti iltaisin kotona vaakatasossa, sekä käydä viikon varrella uimassa ja saunassa - sekä happihyppelyllä iltaisin. Jälkimmäiseen saan varmasti ystävän seuraksi.

Työkiireen vastapainoksi on mukava suunnitella nuorimman pojan 10- v. synttäreitä hänen kanssaan. Teemme yhdessä kutsut, poika toivoo että menemme keilaamaan luokan poikien kanssa - ja sen jälkeen meille kotiin synttärikakulle. Mukavia juttuja tiedossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)