sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uuden vuoden vaihtuessaVuoden vaihtuessa kelailen menneen vuoden tapahtumia:

- Iloitsen hetkistä perheen ja ystävien kanssa - etenkin heidän, joita ei moniin vuosiin ole tavannut, ja joita sain tavata kuluneen vuoden aikana.
- Unelmista jotka kävi toteen, ja myös niistä, jotka vielä odottavat toteutumistaan
- Tästä hetkestä - että saan hengittää ja elää, olla läsnä juuri nyt.

Vuosi vaihtui rauhaisasti - mies oli töissä, esikoinen ystävän luona, kotosalla minä ja nuorin poika ystävänsä kanssa. Pojat suunnittelivat menun:

17:30 * Nachos maissilastuja miedon avokado-tomaatti- chili- salsan kera
18:00 Kuningattaren uudenvuodenpuhe
18:30 * Tortilla pannukakkuja, täytteenä naudanlihaa, minitomaatteja, kurkunpaloja, salaattia, sekä erivahvuisia salsa-kastikkeita
21:30 * Vanilja - sekä suklaajäätelöa lämpimän suklaakastikkeen sekä vohveleiden kera
24:00 * "Krænsekage" lastenshamppanjan kera - Raatihuoneen kellot soi ja sitten lauletaan Grundtvigin salmi "Vær velkommen Herrens År" sekä kansallislaulu "Det er et yndigt land"

Mies huolehti raketit ilotulitukseen, minä toimin juhlamestarina - hyvin räiskyi ja paukkui, komiat oli ilotulitukset - ja saivat pojat sytyttää myös (suojalasit oli tietysti kaikilla).

Toiveikas ja levollinen mieli on uuden vuoden alkaessa:
Luotan että tänäkin vuotena Jumala kantaa, kannustaa ja johdattaa meitä itse kutakin sekä kaikkia yhdessä hetki kerrallaan, niikuin Hän lupaa:

"Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon."
(Jeremia 29:11)

Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

 1. Mistähän sinä keksitkin nuo menyyt, mutta on herkullisen kuuloisia ja näköisiä:)
  Niin sitä vaan käännyttiin vuodelle 2011 hyvin rauhallisesti ja toivotaan että vuosi tuo tullessaan mukavia hetkiä ja ennenkaikkea terveyttä.
  Hyvää alkanutta vuotta 2011 teille kaikille!
  T. Päivi

  VastaaPoista
 2. Poika-kulta saa kunnian menusta - hänen toiveitaan vaan seurasin ... taitaa hän olla kulinaristiksi kasvamassa ;)
  Oikein hyvää ja tervettä uutta vuotta myös teille! (Nyt kun se niska taasen oikkuili kuukauden päivät - se hermo oli puristuksissa, olen niin onnellinen kun saa jälleen olla "kipuvapaa"!)

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)