sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Huhtikuun hulinaaHuhtikuu on alkanut toiminnan merkeissä ...

- Kesäaika toi mukanaan lievän väsymyksen. Lyhyet päiväunet töiden jälkeen auttoi jaksamaan, mutta vaikeutti myös unen saantia myöhemmin illalla - yöunet jäi alkuviikosta 4-6 tuntiin. Onneksi nyt on tasaantunut jo tuo unirytmi.

- Askelmittari-kilpailu on alkanut. Työpäivän aikana tulee käveltyä vain vajaa 4000 askelta maksimissaan, joten olen kävelylenkkeillyt oikein urakalla - tunti / päivä töiden jälkeen. Hieman stressaa että tulin ilmoittautuneeksi kilpailuun - en tiennyt että minusta tulisi teamin johtaja (nyt tuntuu että se nimike velvoittaa että on käveltävä ne 10.000 askelta päivittäin. No, kävely poistaa stressiä - jospa se tilanne nollautuisi siten ;-). (Huomenna on kiire töissä kl.8-17, sitten vanhampainilta koulussa kl 19-21 ... missähän välissä ehtisi kävelemään?!)

- Esikoisella on luokkajuhlat, joihin tytöt laittaa pitkä, juhlavat mekot. Esikoinen itse tahtoo laittaa puvun päälle. Olimme puvun-ostoksilla torstaina - löytyi kiva setti, ja siihen solmio ja paita. Ja siinä häntä katsellessa aivan mietin, että missä vaiheessa ne vuodet ovat vierineet - "pieni poikamme" on menossa ekoihin koulunjuhliin, seuraksi hän pyysi todella herttaisen ja reilun tytön luokalta.

- Ystäväni ja hänen miehensä täytti 60 v. - pitivät eilen 2 x 60.v juhlat. Tapasin hänet eka kerran 10.v. sitten opiskelun uhteydessä, ja siitä saakka olemme tavannet noin joka 2. kk. Hän puhelimessa kertoi täyttävänsä pyöreitä vuosia, joten luulin että edessä ovat 50 v. synttärit - joten yllätyin kun kutsussa luki 60.v. Ihmissuhteet ovat tavallaan iättömiä ja ajattomia - joskus kun tulee ikä puheeksi, niin voi yllättyä puoleen sekä toiseen. Juhlat olivat oikein mukavat - poytäseurana oli mm. taidemaalari joka on opettanut Taideakademiassa, toisella puolella ammattirumpali - jotta keskusteltavaa riitti. Kahvipöydässä istahdin toiseen pöytään, jossa oli yrityselämässä työskentelevä psykologi, sekä Brønshøj'n ev.lut.kirkon seurakunnanraadin jäsen ... Oikein mukava ilta kaikenkaikkiaan.

- Pojat ovat viikkorahoistaan säästäneet semmoisiin tina - kipsi- hahmoihin, ja maaleihin (Warhammer), joten eilen aamupäivällä koko perheen voimalle mentiin keskustaan Warhammer-kauppaan. Oi sitä valikoimaa ... pojat löysivät molemmat mielenset hahmo-paketit, ja maalit, ja nyt onkin viikonloppu mennyt maalaillen ;-)

... Kävelin aamulla lenkin, saaliina vain 5.000 askelta - jotta nyt täytynee iltalenkille pian lähteä... Onneksi ei enää sada.

2 kommenttia:

  1. Uteliaana kyselen montako km 10000 askelta on? Multa on kävelyt hiukan vähentyneet viime kuukausina. Pitää tsempata. Sä oot hyvänä esimerkkinä mulle. Mukavaa alkuviikkoa!

    t.josu

    VastaaPoista
  2. Olen yhtä utelias kuin sinä ... en ole vielä asentanut mittariin askelpituutta, joka kertoisi km määrän. Perjantaina mittaamme töissä askeltenpituuksia, jotta pian saamme selville kuinka monta kilometriä minun 10.000 askelella kulkee?!
    Tsemppiä viikolle, nautitaan kevään nupuista ja kukkasista ;)

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)