torstai 7. huhtikuuta 2011

Puku ja muuta mukavaa

Kävimme tänään hakemassa esikoisen puvun. Housunlahkeet ja hihat olivat hieman liian pitkät (kuten viime lauantaina otetuissa kuvissa vielä näkyy) - kaupan ompelija on lyhentänyt hihat ja lahkeet sopivanpituisiksi, ja puku nyt passaa oikein hyvin. Jotta nuori mies on valmiina toukokuun luokkajuhliin.
Kävimme yhdessä "juhlistamassa" puvun hakua - esikoisen toiveesta:
Mc Donaldsilla :)

Nuorimmaisella on ollut teema-viikko koulussa, aiheena on ollut "maalaus". Alkuviikon ovat tutkistelleet maalausten asetelmaa, perspektiiviä ja erilaisia teemoja, 4-oppilaan ryhmissä. Jokainen ryhmä on löytänyt teeman, jonka ovat lavastaneet sekä valokuvanneet. Nuorimmaisella ollut meidän kamera mukana, heidän teemana on "Keiju hämärässä". He ovat tänään lavastaneet ja kuvanneet kauniin valokuvan, jossa toinen ryhmän tytöistä on pukeutunut keijuasuun, ja hänet on kuvattu hämärässa kellarissa. Valokuva on tulostettu tauluksi.

Huomenna luokka tekee retken Hirschsprungin taidemuseoon. Jokainen oppilas saa ottaa 3 € mukaan, jotta voivat ostaa 2 mieleistä taulua esittävää postikorttia muistoksi.
On jännä nähdä, millaiset kortin nuorimmainen valitsee!
Tämä teemaviikko on ollut mieleinen pojalle - minäkin olen uteliaana kuunnellut ryhmän puuhailuja häneltä joka ilta.
Uusi opettaja vaikuttaa motivoituneelta ja kokeneelta opettajalta, ensi viikolla on vanhempainilta, jolloin saamme hänet tavata aivan ajan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)