lauantai 30. huhtikuuta 2011

Sängyn pohjaltaNyt taitaa tekniikka paremmin toimia ....

Tänään on hieman itsesääli-päivä: Esikoisen luokan vuosittainen leirikouluviikonloppu on nyt, ja minulla on MIGREENI! Mies on vuosittaisella pääsiäislounaalla kauppakoulukavereiden kanssa. Pojat olivat aivan onnettomia, onneksi esikoisen kaverin vanhemmat mielellään ottivat esikoisen mukaan. Nuorimmaisen pojan kaverin isosisko on luokalla, ja isosiskon äiti kysyi saisiko hän ottaa nuorimmaisen pojan mukaan, oman poikansa kaveriksi! Kiitollisin mielin olemme kaikki - Ihanaa kun järjestyy asiat!

Siitä huolimatta olisi aivan optimaalinen ratkaisu ollut, että oltaisiin menty kaikki yhdessä ... mikse se migreeni nyt juuri tuli?! Eilen se jo kolkutteli aamutuimaan, sain sen lääkkeen avulla kutistettua pois (olisi muuten pitäny peruuttaa 4 kokousta ja löytää uudet päivämäärät niille) ... mutta illansuussa se sitten palasi.
Semmoista se on - onneksi migreeni tulee vaan kerran kuussa, ja joskus harvemmin. Elämään kuuluu sekä ala - että - ylämäet.

Nyt menen takaisin pitkälleen ja nukun iltaan asti. Jääkaapissa on Coca Colaa, joka useimmiten illansuussa sitten auttaa. Ja sen jälkeen voi syödä ehkä hieman.

Kiitos että saan levätä ja parantua ilman huolta poikien ruokailuista ja muista ... on aivan hiljaista ja rauhallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)