sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Työtä, lepoa ja hupia


Aloitin viikonlopun lauantai-aamuna kunnon kävelylenkillä järven ympäri. Niskat olivat aika jämäkän oloiset - viikon varrella kirjoitin tosi paljon, enkä ollut kuin yhtenä iltana liikkumassa. Jotta nautin paljon happihyppelystä, ja tunsin kuinka veri alkoi kiertämään kunnolla koko kropassa.

Nappasin kuvan herttaisesta ankkaperheestä. Niin esimerkillisesti kulkivat: Isä edellä, pienet untuvikot perässä, ja äiti piti perää.

Sen askelmittarikilpailun jälkeen ei ole tullut liikuttua kovin paljon. Ehkä tulisi hankkia itselleen sellainen askelmittari: Se auttaa pysymään ajantasolla ja muistuttaa myös kuinka tärkeää se jokapäiväinen liikunta on!

Itapäivällä menimme poikien kanssa uimahalliin - siellä uintia ja pulikointia, sekä rentoutumista saunassa. Otin vesipullon saunaan, ja join siellä 1 l vettä - oli puhdas ja levännyt olo kun tulimme kotiin.

Ajattelin ummistaa silmät hetkeksi - heräsin 3 tunnin kuluttua! Mies ei tohtinut herättää, sanoi että jos nukuttaa niin silloin on paras nukkua. Pitkät nokkaunet eivät kuitenkaan yöunia häirinneet, nukahdin tavalliseen aikaan illalla. Katsoimme Suomen ja Tanskan euroviisulaulut, sitten alkoi mielenkiintoinen dokumenttiohjelma internetin kehityksestä - Hyvät kappaleet ja myös tekstit olivat molemmilla mailla.Huomenna alkaa 2 pv:n kurssi. Aiheena on "Muiden työalojen työnohjaus - supervision". Olen lukenut 1/3 kurssin kirjallisuudesta, vielä puuttuu noin 400 sivua. Jotta siinä meneekin loppuilta - olen lajitellut artikkelit niin että tänään ehdin lukea huomiseksi, ja huomis-iltana tiistaiksi.

Hieman hemmottelua myös... Leipurilla on tänään tarjouksessa mansikkaleivokset, jotta nyt iltapäivällä kahvin ja teen kanssa semmoiset maituu koko perheelle.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta viikonlopulta! Tasapuolisesti kaikkea. Ihana tuo edellisen postauksen kukkakuva! Mukavaa alkuviikkoa ja intoa koulutukseen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos - on todella kiva kokeilla uuden kameran toimintoja, ja lähikuvia!
  Ensimmäinen kurssipäivä oli tosi mielenkiintoinen ja myös intensiivinen - en saanut luettua nyt illalla, ei enää mahtunut ollenkaan ajatuksia mieleen.
  Kuuntelin Gregoriaalista kuorolaulua ja paikkasin pojan housut - ja nyt nukkumaan.

  Kaikkea hyvää tedän viikkoon!

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)