sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Teetä ja kissanpentujaViikonloppu alkoi kivoissa merkeissä: Ystävän lentoreitti Suomeen sisälsi välilaskun Kööpenhaminassa, joten tapasimme pikaisesti kentällä kahvitellen ja kuulumisia vaihdellen! Todella hienoa että sattui aikataulut näin hyvin yhteen - voin ottaa pyörän sekä junaan että metroon, joten vaivattomasti sujui matkantaitto töistä lentokentälle;-)

Lentokentältä sitten entiseen työpaikkaan Itä-Köpikseen, jossa oli aiemman kollegan viimeinen työpäivä ja sen myötä jäähyväisvastaanotto. On pari vuotta sitten kun viimeksi kävin heitä tervehtimässä, joten aika vierähti siivillä, ja iloisin mielin pyöräilin kotiin... kiitollisena kohtaamisesta lentokentällä että entisessä työpaikassa - elämän tähtihetket koostuvat usein siitä kun saa jakaa osan taipaletta yhdessä.

Perjantai-iltana oli "Brønshøj by Night" tapahtuma: Kaupat olivat auki kl. 22 saakka, ja torilla oli pomppulinna, mini-juna-ajelua sekä muuta mukavaa. Pojat asioivat pannukakku-teltassa, minä teekaupassa. Pehmeänmakuinen roibos-lakritsinjuuritee oli uutuutena, se maistuu hyvälle. Kivan mieto ja pehmeä tee - juuri sopiva iltateeksi. Nyt onkin meidän teehylly aivan täynnä - on sekä vihreää että mustaa, mietoa ja vahvaa.

Serkkupoika oli meillä tämän viikonlopun. Heillä on 3 kissanpentua, joita ihanstelimme serkkupoikaa hakiessa ... 8 viikkoisia pieniä palleroisia! Voi sentään kuinka pumpulinpehmeä turkki on, ja kuinka höyhenenkevyiä pennut tuossa iässä ovat!

Pojat ovat viihtyneet keskenään, mutta malttoivat kyllä uimahalliin lähteä - se kannatti, sillä he saivat vippi-osaston aivan itselleen, ei ollut muita sukellusintoisia hallissa.

Kirjastoreissun ja pyykinpesun lisäksi olen liotellut ja keittänyt papuja, ja tehnyt ensimmäisen raparperipiirakan. Piirakanohje ei ollut oikein hyvä: kaurapohja, ja siihen raparpereistä keitetty kiisseli päälle. Tulisi löytää joku sellainen ohje, johon raparperinpaloja tulisi kiisselin sijaan... Kyllähän tämä kiisselitorttu nyt paramman puutteessa maistui, mutta en taida toista kertaa tätä piirakkaa leipoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)