lauantai 23. heinäkuuta 2011

Arkipäivän luksusta ja muuta mukavaa


Avasin tänään suklaa-saippuapaketin. Âitini tekee itse saippuoita luonnonöljyistä, joissa on ihanan pehmeä vaahto ja tuoksu! Suihkussakäynti on aivan luksusta, kun saa pesuun käyttää hänen valmistamaa saippuaa! Kuvassa oikealla on merisuolasaippua, jossa suolan karkeus on hieman kuorivaa - oikein hyvä etenkin näin kesällä.

Esikoinen on alkanut kiinnostua enemmän deodoranteista - olen aiemmin hänelle ostanut mietoja ja neutraaleita dödöjä, mutta tänään hän tahtoi itse löytää kivan tuoksuisen dödön. Oli mukava hänen kanssaan tuoksutella! Tuoksuttelu johti siihen että hän löysi kivan raikkaantuoksuisen deodorantin.

Samalla reissulla kävimme farkkuostoksilla - ne entiset ovat jo aivan liian lyhyet. Löytyi sopiva malli, ja käytännöllinen poika osti 2 paria, hieman eri sävyiset, "Kun kerran ne sopii, niin otan kerralla 2 - ei sitten tarvitse enää kiertää ja kuluttaa enemmän aikaa kokeiluun".

Kävimme leipomonkahvilassa - siellä valikoimassa oli kiva kalkkunaruisleipä tomaatin ja paprikan kera - se maistui todella hyvälle, ja oli myös täyttävä. Ruisleivässä oli monenlaisia jyviä, jotka tekivät kivan koostumuksen sekä maun. Esikoinen valitsi foccacia-sämpylän tomaatilla ja juustolla.

Emme käy usein syömässä ulkona taikka kahviloissa, mutta silloin tällöin se on oikein mukavaa - ja tuo juuri hieman luksusta arkeen ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)