lauantai 22. lokakuuta 2011

Tivoli-retki
Pojat odottivat kovasti syysloman Tivoli-retkeä. Molemmat saivat kutsua kaverin mukaan. Tivoli on ollut koristeltu kurpitsoilla ja muulla rekvisiitalla syysloman ajan.
Tämän vuoden kurpitsasadon suurin kurpitsa painoi 288,2 kg - se oli aivan mahtavan kokoinen ja näköinen!  Omistaja oli toivonut kurpitsan rikkovansa 300 kg:n rajan - ehkä ensi kesänä enemmän aurinkoa ja vähemmän sateita - ja suurempi kurpitsa?!


Olimme Tivolissa kl. 17, ja saimme siten ihastella koristeita sekä valoisaalla että pimeän tultua. Hämärän myötä koristeiden valoeffektit tekivät tunnelmasta aikan satumaisen!


Nuorimmaisen mielihuvitus on veneillä ajelu. Veneissä on pieni moottori, joten vauhti on rennon lempsakka.

Vohvelit pehmiksen, hillon ja suklaakastikkeen kera maistuivat kaikille - pöytään laskeutuikin syvä hiljaisuus - nam nam ;-)Esikoinen kokeili ystävänsä kanssa  vauhdikkaita vemputuksia. Kuvassa keinukaruselli, joka nousee 30 metrin korkeuteen...


Poikien ollessa Hassustus Talossa ja Leikkilinnassa, me isännän kanssa istuuduimme hetkeksi -


- kuuma tee lämmitti kivasti!
Kauniissa Tivolissa aika sekä pysähtyi että valui käsistä : Raatihuoneen kello kajahti mielestämme liian pian yksitoista kertaa. Kotimatkalla oli mukava kuunnella poikien kuvauksia kaikenlaisista vempaimista, jotka olivat tehneet heihin vaikutuksen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)