torstai 12. huhtikuuta 2012

Tuoksuvat terveiset


Miehellä oli viimeinen opetusilta eilen, ja hän sai kurssilaisilta kiitoslahjaksi mm. kauniin kukkakimpun - mikä on tuonut raikaan ja vienon kukkaisniityn tuoksun tupaan!


Mies leipoa pyöräytti herkullisen omena-kaura-paistoksen "talkoo-kakuksi", jota nautittiin teen ja kermavaahdon kera nyt illansuussa. Minä olen tyhjentänyt toista kirjahyllyä, suurin osa opiskeluajan muistiinpanoista ja mapeista on nyt kellarissa. Lasit ja kulhot odottavat hellävaraista pakkausta - pian nekin löytävät paikkansa kellarista. Mies on myös lajitellut omat teologiset opukset ja kirjat - 20 % säilytetään kotosalla, ja 80 % on annettu opiskeluystäväpariskunnan srk:n kirjaston alkupääomaksi.


Huomenna työskentelen kotoa käsin - rauhaisessa ilmapiiriissä voi paremmin syventyä keskittymistä vaativiin kirjoitushommiin - raatihuoneella tulee usein keskeytyksiä, vaikka toimiston oven sulkisikin.
Ja huomeniltapäivällä alkaa v-i-i-k-o-n-l-o-p-p-u! 


3 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua Nina!
  Ihana puu tuossa yllä :-)!
  t. Tiitu

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiitu, sinulle myös!
  Tuo puu on mun "lemppari-puu", katse lepää siinä sekä auringon noustessa että illanruskossa; usvaisena iltana sekä tähtikirkaana yönä. Kesällä on lammaslauma laitumella, ja puu antaa niille mukavan varjon keskipäivän kuumuuteen - joskun on mukava oikaista rannalle puunviertä kulkevaa polkua pitkin.

  VastaaPoista
 3. Kiva, että pystyt kirjoittamaan kotona. Keskeytykset ei tee hyväâ, jos pitäâ saada paljon tekstiä nopeasti aikaan... Ja eipä kulu tyômatkoihinkaan aikaa, sekin on plussaa! Tykkään myös tuosta puukuvasta! Ihana maisema.

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)