lauantai 14. huhtikuuta 2012

Hyvän olon päivä


Heräsin aamulla pirteänä, 10 tunnin yöunien jälkeen. Oli mukava heräillä rauhassa, pötkötellä peiton alla ja venytellä ... kunnes verhojen välistä loistava auringonvalo houkutteli  viimein ylös. Poikien huoneesta alkoi myös kuulua pientä puhetta. Lämmitin sämpylöitä aamupalaksi - pojista ei tullut lenkkiseuraa, mutta ystävä lähti mielellään kävelylle. 10 km:n lenkin päätteeksi istahdimme penkille, jossa ystäväni hieman hieroi jumittunutta hartianseutua - mikä luksus!

Miehellä on tänään perinteinen pääsiäislounas kauppakouluaikaisten ystävien kanssa. Hän vie lounaalle ravunpyrstösalaattia sekä patonkeja - kalakauppiaalta tullessaan hän oli ostanut kalapullia sekä rapusalaattia myös meille - mmm!


Pojat toivovat "jotain oikein hyvää jälkkäriä", ja suklaamousse on varma suosikki. Vietyäni miehen pääsiäislounaalle löysin laktoositonta kermaa hieman suuremmasta supermarketista, jotta kaikki voimme herkutella illalla ilman vatsavaivoja ;)

Illalla olen ajatellut hemmottella itseäni jalkakylvyllä - koko kroppa rentoutuu kun jalat ovat lämpimät. On myös mukava laittaa hyväntuoksuista jalkavoidetta ... ja katsoa viimeisin osa englantilaisesta sarjasta "Downton Abbey".
No, pojat ovat tyhjentäneet astianpesukoneen - nyt on keittiö valmiina kokkaukseen, ja suklaamoussen valmistukseen ...

Rentouttaa lauantailtaa toivotellen,

Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)