maanantai 19. marraskuuta 2012

PakkasyöPakkanen oli koristellut auton yön aikana.
Ikkunat ja katto olivat aamulla upeiden kimalteiden peitossa.


Maassa lepäävät lehdet olivat saaneet hopeiset reunukset...
... Talvi tekee tuloaan!


6 kommenttia:

 1. Kauniit jäljet on pakkanen jättänyt lehtiin:) Meillä on päivisin vielä helleasteissa.Mukavaa tiistaita Nina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa ihanalla hellepäivät, kaikkea hyvää sinulle (joko appelsiinikausi on alkanut - vai kypsyypikö niitä ihan ympäri vuoden?)

   Poista
 2. Upeita kuvia. Ihmettelin ensin tuota ensimmäistä, että mitä pintaa se mahtaa olla. Uskomaton kuvio ja valotus siinä!!! Mikä objektiivi sulla on kamerassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Meidän auto on semmoinen turkoosin sninen, ja kuva on auton katolla olevasta huurteesta. Nouseva aurinko valaisee kirkkaasti, kuvan näpsäytin kännykällä (Nokia kului puhki / lasit mm. rikki, joten vaihdoin sen puoli vuotta sitten iPhonen ekaan malliin, jossa on aika hyvä kamera). Haaveilen ihan yksinkertaisesta järjestelmäkamerasta, minulla on nyt Canon IXUS, oikein näppärä ja pieni 'point & shoot' kamera.

   Poista
 3. Kauniista kuvista tuli pakkasen kaipuu. Meillä sataa vettä aina vaan ja kaikki on harmaata, mutta harmaudessakin on oma kauneutensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, harmaissa päivissä jollain tapaa maisema "runollistuu"... mutta myös se, että tasainen harmaus pidemmän päälle voi hieman puuduttaa (just loka-marraskuussa ennen lumen tuloa). Pakkasaamu jäi yksittäiseksi kokemukseksi toistaiseksi, mutta sen kirpakkuus piristi ja toi juuri kaipuun kunnon talvesta.

   Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)