sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Adventtikynttilöitä ja jouluisia tunnelmia

 
Tämän kuvan tekstuurit Still: Kim Klassen ja Avignon: Olde World Collection - Love That Shot

Ensimmäisenä adventtina teimme perinteisiä joulukynttilä-koristeet havuista, savesta, ja kainkenlaisista pikkujutuista. Oli mukavat että pojatkin vielä ovat mukana tekemässä - savesta muotoillaan pohja, johon voi kiinnittää kynttilän, havut ja katajanoksat, sekä muut koristeet.



Olen säästänyt poikien aikonaan maalaamia joulukoristeita - he muistelevat joulu toisensa jälkeen, missä ovat kunkin koristeen tehneet. Tänä vuonna liimailimme pehmeitä pompula-palleroita tammenterhojen tyhjiin kantohin, jotka sitten tökättiin saveen havujen viereen kynttilän kupeen.



Työpaikalla joulukuun alussa pidimme "joulu-aamiaisen", jossa teimme hieman joulukoristeita yhdessä kahvin ja teen kera. Työtoverini opetti kuinka taitellaan paperiliuskoista sydämiä. Minun sydämistäni tuli hieman pulskia ja avoimia, mutta se ei haittaa ... tein näitä myös ystävän ja veljensiskon kanssa nyt viikonloppuna. Pikkuaskartelu on kivaa puuhaa - nyt on pulskat joulusydämet koristaa kolmea kotia - on kiva laittaa ilo kiertämään :)



Tänä aamuna kirjoittelin joulukortteja muun väen nukkuessa. Nämä pimeät aamut ovat viikonloppuisin tunnelmallisia, kun saa kynttilän valossa miihailla.

Ja pipareita oli helppo leipoa (leikkasin taikinapötköstä ohuita siivuja, jotka paistoin) ja ne maistuvat hyvälle - kirjoittelen ohjeen tänne blogiin viikon varrella.
 

 
Tässä pieni video siitä adventtikynttilöiden askartelusta.
 
 
 
Mukavaa alkavaa viikkoa toivotellen,
 
Nina
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)