tiistai 27. huhtikuuta 2010

Aurinkoa ja linnunlaulua risukasaan


Esikoisen flunssakuume tuli yllättäen, ja keikautti viikonlopun leirisuunnitelmat kallelleen. Häntä harmitti kovasti: Koko kevään on odottanut, koko luokka perheineen merenrannalle leirikeskukseen - ja hän / me ei päästä mukaan ;( Mutta olo oli niin kurjainen, jotta nukkuessa unohtui harmittelu. Semmoista se joskus on.

No, mutta hyvä oli viikonloppu silti - oltiin vaan, ja sunnuntaina miehen kanssa järjestettiin kirjoituspöytä kuntoon pojille.

Nyt on poika kunnossa jälleen, jospa ei enää iskisi virukset ennen kesää - kevät jo tuloillaan, aurinko porottaa ja linnut palaa etelästä. On mukava aamukahvia laittaessa kuunnella pikkulintujen viserrystä, töissä katsella niiden touhuja ikkunan vieressä olevassa pensaassa, ja illallakin astianpesukonetta tyhjentäessä nauttia niiden iltalauluista. Huomenna pyörä-juna-päivätöihin, jotta jospa vaikka näkisi jonkin niista peltokanoista (semmoinen metso-pyy-tapainen) matkan varrella!

Perjantaina on vapaapäivä, ja ollaan suunniteltu Hillerødin koiranäyttelyssä käyntiä- koiraunelmiin inspiraatiota.

Vieläköhän kerkiäisi sima tulla - taitaa se vappu kohta tulla - täällä ei sitä vietetä, jotta se passaa jäädä unholaan ... Jos ei simaa, niin ainakin munkkirinkilät kaupasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)