torstai 15. huhtikuuta 2010

Kevään kuntokalenteriMeinasi maaliskuussa taasen hyytyä tuo liikuntapuoli - sen huomasin kun sormet kävi puutumaan ... jotta kiirusti jotain muutakin liikuntaa sen uinnin lisäksi.

Kokeilin kuntosalin ryhmätreenejä joulun jälkeen, ja musiikki ja yhdessä liikkuminen (kun ei yksin punnerra vaan näkee että muutkin pinnistää) on mukavaa ja motivoivaa. Jotta olen kokeillut yhtä sun toista ryhmää:

Semmoista Body-pump-ryhmää, joissa on painotanko, pikkupainot, steppilauta, kuminauhoja jos minkalaisia ym... ja nyt on jo sen verran vastustusta tullut lisää, että käytän jo hieman painavampaa painotankoa (niihin "squats"-jalkaliikkeisiin, jossa tanko on hartioilla).

Step on kanssa kiva- etenkin kun on Ruotsalainen Linda ohjaamassa: Hän tekee kivoja koreografeja, ja 80-luvun musiikkiin "Fame", "diggi-loo -diggi-lei" ja muut mukavat, jotta jaksaa punnertaa kun yrittää pitää rytmin.

Ja Stram Op-ryhmä: "hidas-lihas-kestävyys"-ryhmä jossa tehdään isometrisiä liikkeitä, kyllä takalistoissa polttaa sekä vatsassa myös sen tunnin jälkeen...

Funk-ryhmä oli kanssa kiva - hi hii - siellä opin todella jotain aivan uutta, esim. kuinka Justin Timberlaken koreaografiat hip-hopataan (treenaajan lemppari-laulaja, en olis muuten arvannut kenen biisejä soiteltiin jos hän ei olisi sanonut- jotta sen tahdissa hytkytteltiin) - Hiki siinäkin tuli, ja MR-scannaus aivoistani varmasti olisi näyttänyt hurjaa toimintaa aivojen komentokeskuksessa (prefontal cortexissa)... kun ei raajat oikein aina toivottuun kulmaan kääntynyt, ainakaan tarpeeksi rivakkaan ;)

No, mutta ei enää sormet puudu öisin eikä kirjoittaessa - hieno homma! Jotta ryhmäliikuntaa vaan kun kuntosali puuduttaa ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)