perjantai 30. huhtikuuta 2010

Kahvi-treffit Ingolf'ssa


Sadesää ja ukkonen siirsi koiranäyttelyn huomiseen - mutta sadesäällä kelpaa kahvitella, joka passasi hyvin ystävälleni, joka viimeistelee opintojaan - tavattiin "kantakahvilassamme" Ingolf'ssa.

Hänellä synopsi tekeillä kliiniseen lapsipsykologiaan, ja aihe oli tuttu - jotta palloteltiin eri perspektiivien välistä keskustelua, ja löysin myös kotoa kasan suhteellisen tuoreita artikkeleita, joita hän voi mahdollisesti käyttää ja viitata itsevalitussa kirjallisuudessa.

Meidän entisen lukuryhmän kolmas jäsen ei ollut mukana tänään. Hän sai töitä naapurimaasta - aivan sattumalta siitä kaupungista, jossa minulla lokakuussa kurssi - jolloin voin tavata hänet & puolison ja mahdollisesti heidän vauveliininsa myös (laskettu aika syksyllä ;).

Ystäväni kertoi kuulumisia uusista kursseista ja tenttikäytännöistä, kognitiivinen mindfulnes-suuntaus on kasvussa, muuallakin kuin traumaattisten taustojen yhteydessä. Aaamupäivä vierähti sutjakkaan, ja kotiin ajaessa oli jo poutasää, ja kukkivat tuomet ja omenapuut tuoksuivat tosi voimakkaasti kosteuden ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)