torstai 16. joulukuuta 2010

Joulupostia ja tonttu-kujeita


Tulihan se tänäkin jouluna muutama kortti kirjoitettua. Hyvä omatekoinen kortti-idea säästyy ensi jouluun, kun ihastuin noihin herttaisiin kultainennoutaja-koirakortteihin!

Töissä sain salaiselta "hassutus-tonttu-ystävältä" suuren säiliön täynnä vaahtomuovisia jouluaiheisia tarroja, joita olen kortteihin liimaillut tunnelmaa antamaan. Isäntä ja pojat allekirjoittavat ... pienellä murinalla "Eikös se äskeinen kortti ollut se viimeinen - vieläkö pitää kirjoittaa?!"

Olen omalle tonttu-ystävälleni tehnyt kujeita: Poistin suklaakonvehtirasiasta kaikki suklaat, ja laitoin tilalle saksanpähkinöitä - vietiin kirjoitin että "Vaikka joulu onkin tulossa, ei kannata syödä liikaa makeata - Pähkinöissä on hyviä rasvahappoja, eikä ollenkaan turhaa sokeria!". Toisena päivänä laitoin luomu-rusinapaketin sisään ne suklaakonvehdit, jotka olin edellisestä rasiasta poistanut, vietissä "Kohtuus kaikessa :)". Ja kolmas paketti sisälsi sellaisen puisen kolmiulotteisen "aivo-palapelin", jossa kolmio-kuution sisällä, ja vain yksi ratkaisu saada se ulos - aivojumppaa ennen lomaa!

Ensi tiistaina paljastuu kuka on kenenkin salainen kujeilu-tonttu - jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)