lauantai 27. elokuuta 2011

Synttäreitä ja sairastelua

Nuorimmaisen pojan luokkatoveri vietti synttäreitä viime lauantaina. Teemana oli "Hawaiji". 
Poika tahtoi pukeutua mehiläiseksi - missä on kukkia ja lämmintä, siellä on myös mehiläisiä. Niinhän se on! Juhlissa oli ohjelmassa leikkejä ja kilpailuja, sekä oman muffinsin koristelu. Kuten kuvasta näkyy, lapset tekivät luovia koristeluja, joita me vanhemmat saimme myöhemmin sekä ihailla että maistella!


Lapsia hakiessa oli vanhemmille kahvia mm. Oli lämmin myöhäiskesän ilta, joten oli mukava jutustella ulkoilmassa, lasten hyppiessä trampoliinilla. Synttärit alkoivat kl. 17, ja loppuivat kl. 21 - kyllä energiaa riitti 10 v.:lla!


Tällä viikolla olemme olleet vatsataudissa - kaikki muut paitsi isäntä. Eilisen päivän minä makasin vielä migreenin kourissa - onneksi se meni päivässä ohi! Tänään onkin ollut aivan hiljainen päivä ...


... kunnes isäntä muistutti, että "Nyt illalla sitten sinne siskon juhliin!" Minä luulin, että ne juhlat olivat sateen vuoksi peruttu, mutta ne ovatkin vain siirretty kesämökiltä heidän kotiin. No, olo on jo onneksi siihen malliin hyvä, olen jo hieman syönyt ja ei enää ole niska eikä pääkään hellänä, jotta muutaman tunnin voimme olla varmaan juhlissa mukana. Kerkeän kortinkin tehdä itse.


Täksi päiväksi suunniteltu makuuhuoneen maalaus on kuitenkin siirretty huomiseen - suotta stressata ja kiirehtiä kun ei kerta ole kiirettä. 


Mukavata viikonloppua toivotellen!

1 kommentti:

  1. Upeita muffinsseja! Hienot värit! Toivottavasti päänsärky helpotti viikonlopun aikana ja meni kokonaan ohi.

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)