sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Syksyinen luonto

Pihlajanmarjat punertavat, karhunmarjat ovat kypsymässä, pian voi jo kerätä Hyldbær-marjoja ja keittää niistä mehua... syksy on saapunut! Sateinen ja kylmä viikko päättyi lämpimään ja aurinkoiseen viikonloppuun - ohessa kuvia sekä ystävän puutarhasta että lenkiltä läheisten järvien ympäri.Viikonloppu on sujunut kotoisissa merkeissä - kotiaskareita ja pyykinpesua, aamulla tunnin verran kuntosalia ja sitten lenkillä ystävän kanssa. On ollut suuri tarve hiljentyä, ei pelkästään rukoukseen, mutta myös yleensä välttää informaatiotulvaa tv:stä / radiosta ym. On ollut hyvä miihailla vain hissukseen, ja iloita pienistä askareista - kotiaskareista saa heti kivan palautteen, kun ne on saanut tehdyksi!

2 kommenttia:

 1. Ihania luontokuvia. Syksy on teillä hiukan pidemmällä kuin täällä! Kävin itsekseni eilen kävelyllä ja ajattelin, että olispas kiva asua lähempänä niin voisi joskus sopia lenkin yhdessä. :-) Tuota hiljaisuutta tai sen puutetta olen minäkin miettinyt. Nykyään katselen paljon sisustusjuttuja internetistä, ennen taas luin ne lehdistä. Nyt tuntuu lehtien osto tuhlaukselta, kun tietää, että netistä näkee kaiken, enemmän ja nopeammin. Rentoutuseffekti vain ei ole sama. Siinä on jotakin erityistä, kun on hyvä lehti kädessä ja höyryävä teekuppi toisessa. Hyvä se on hidastaa ja hiljentyä välillä. Mölyn ja materiaalin kuormittavuutta ei huomaa kuin pysähtyessään hetkeksi olemaan sitä ilman.
  t:josu

  VastaaPoista
 2. Joo, olisipa mukava kävellä kanssasi iltalenkki! Olen myös kanssa miettinyt myös kulutusta ja materialismia - ja olen myös tullut siihen tulokseen, että silloin tällöin voi sallia itselleen sen nautinnon, että lukee aidon paperi-lehden, teen kera ;)
  Mukavata pian alkavaa viikonloppua toivotellen,

  Nina

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)