sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Rento viikonloppu


Perjantai-iltapäivänä ajelimme ystäväni kanssa. Aurinko paistoi ja lämpömittari näytti +23 - Ihanan kirkas alkusyksyn ilma!
Pysähdyimme läheisessä pikkukaupungissa, jossa piipahdimme kävelykadun butiikeissa. Mukava oli katsella ja ihastella, rauhassa ja ilman kiirettä. Lihakauppiaan puodista tulevat tuoksut muistuttivat meitä lähestyvästä illallisajasta, joten nautimme mehukkaat lihapullat lihakauppiaan puodin edessä olevissa korituoleissa. Saimme ystävällisiä hymyjä ohikulkevilta paikallisilta. Perjantai-illan seesteinen rauha oli laskeutumassa, kaupat sulkeutuivat yksi toistensa jälkeen. 


Kävelimme metsän halki, nummien ohi merta pitkin lehmien luokse, josta matka jatkui meren rantaa pitkin takaisin. 
Kokkailimme iltaruoaksi kanaa inkiväärin ja valkosipulin kera, sekä coleslaw-, parsakaali-, ja vihreää salaattia. 
Oli mukava jutella teekupin kera, heinäsirkkojen siritys taustamusiikkina. Ystäväni on viettänyt osan lapsuusvuosistaan Afrikassa, ja sirkkojen siritys toi hänen mieleensä useita luontokokemuksia Namibiasta. 


Hyvinnukutun yön jälkeen heräsimme virkeinä linnunlauluun kl. 8 aikaan. Mereltä tuleva usva oli vielä aika tiheää, jotta nautimme aamupalan hissukseen, ja aloitimme vaunun etuteltan kokoamisen vasta hieman ennen puoltapäivää, jolloin aurinko oli kuivattanut kosteuden teltan katolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)