sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Viikonloppuna  • Laskeuduin viikonlopun viettoon pitkällä kävelylenkillä järvien ympäri. Aurinko paistoi lämpimän tuulen puhaltaessa, ystävän kanssa juttelimme ja kävelimme rivakkaa vauhtia. Näppäsin valokuvan lenkin puolivälissä olevalta pikku sillalta. 
  • Lauantaina kävimme miehen kanssa järjestämään viimeiset jutut leirintäaluella. Pojilla oli pyjamapäivä - heillä oli tarve vaan olla kotona. Esikoisella oli nuhakuumetta alkuviikosta, joka varmaan vienyt hieman energiaa. Hän ei jaksanut edes osallistua luokkatoverin synttäreihin lauantaina, vaikka ne pidettiin Mc Donaldsilla. 
  • Saavuimme kotiin leirintäalueelta puolen päivän jälkeen. Päiväunet maistui koko poppoolle, illalla oli mukava pelata lautapelejä ja mennä ajoissa nukkumaan.
  • Tänään sattui kurja juttu - minun suhteellisen uusi kamera meni rikki. Esikoisen tanskan läksy on ottaa 20 valokuvaa aiheesta "Perspektiivi minun elämääni". Ottaessaan kuvia omasta huoneestaan poika pudotti kameran, ja sen zoom-linssi jollain tapaa vääntyi, ja jumittui "auki"-asentoon. Toivottavasti valokuvaliike voisi sen korjata, taikka lähettää korjaukseen tehtaalle! Poika sai onneksi otettua valokuvat kännykän kameralla.
  • Tapasimme kahden ystäväperheen kanssa, joihin tutustuimme Raamattukoulussa Belgiassa. Oli ihana tavata, vaihtaa kuulumisia, ja rohkaistua jaetuista kokemuksista. Vuodet vierivät, lapset kasvavat, hiukset harmaantuvat, mutta nuoruudessa jaetut kokemukset ja usko Jumalan johdatukseen yhdistää.
  • Aurinkoinen ja tapahtumarikas viikonloppu ei vielä ole ohitse - Hyvää ja seesteistä sunnuntai-iltaa toivottelen ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)