torstai 8. syyskuuta 2011

Syksyn sadonkorjuujuhla


Poikien koulussa vietettiin tänään sadonkorjuujuhlaa, jolloin kulunut teemaviikko huipentui iltajuhlaan kl. 17-20.
7. - 9. luokkien teemana on ollut Euroopan maat. Pienissä ryhmissä oppilaat ovat etsineet tietoa eri maista, ja ovat tehneet näyttelyn luokkahuoneisiin. Näyttelyn osana on kaikenlaisia kilpailuja ja syötävää pientä maksua vastaan. Tuloista 20 % menee tukemaan Afrikan lapsia.

Sveitsin näyttelyä koristi upea Matterhornin vuori.


Alppihiihdosta oli piirretty komiat kuvat taululle.Iso-Britannian pisteestä näppäsin kuvan Big-Benistä, sekä lipuista.Ranskan pistettä koristi mm. mukava matkalaukku ranskalaisittain,


sekä kaupan ostoshylly, 


että myös Eiffel torni.
Liikuntasali, jossa saimme kuulla musiikkiesityksiä, oli koristeltu Afrikka-aiheisilla valokuvilla ja muilla rekvisiitalla, sekä oppilaisen maalauksilla.
4. - 6.- luokkalaisten teemana on ollut meri, ranta ja merieläimet. Vanhemmat saivat ostaa pieniä meriaiheisia postikortteja. Rantakahvilassa myytiin kalakeittoa leivän kerä, sekä merihenkistä, sinisenväristä mehua.Portaiden seinustaa koristi meriaiheinen kollaasi.
Espanjan piste oli koristeltu punaisin sävyin kauniiksi kahvilaksi, josta sai ostaa pieniä Tapas-annoksia ... ne maistuivat juuri pikkunälkään.

Mukava juhla, jossa koko koulun oppilaat, opettajat ja vanhemmat saivat viettää hetken aikaa yhdessä. Oppilaiden teemaviikon prosessin näkyvää jälkeä oli nautinto ihailla - ja oppilaat olivat ylpeitä ja asiantuntevia oppaita eri pisteissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)