torstai 12. tammikuuta 2012

2012Vuosi vaihtui rauhaisasti ja mukavasti. Poikien mielestä rakettihommat olivat jännittäviä, serkkupojan ja miehensiskon mielestä suomalainen tinanvalu-traditio oli eksoottista! 


Nautimme rennosta yhdessäolosta, katsoimme humoristisen perhefilmin "Mrs. Doubdtfire" ja söimme herkullisen illallisen. Keskiyöllä, kellon lyödessä kaksitoista, on täällä Tanskassa tapana syödä pieniä marsipaani-suklaakakkuja shampanjan kera (meillä oli persikanmakuista lastenshampanjaa jotta kaikki sai olla mukana skoolaamassa ;) Sen jälkeen lauletaan melkein kaikissa kodeissa TV:kuoron avustuksella Gruntvigin virsi "Vær Velkommen Herrens År" - ja sen jälkeen alkaa kuulumaan ulkoa rakettien pauketta! Pojilla oli myös muutamia raketteja - meilllä oli raketeille oma tukijalusta, ja turvalasit jokaiselle. Rakettin jälkeen jaksoimme vielä pelata noppapelejä kl. 2 saakka, kunnes uni voitti.


Aamulla oli mukana nukkua pitkään - pojilla oli vielä hieman pieniä papatteja tähteellä, joita heistä oli mukava paukutella iltapäivällä ;)

2 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta Nina!
  Hauska lukea kuulumisiasi täältä blogista ja nähdä kuvista teidän perheen elämää.

  terveisin,
  Tiitu

  VastaaPoista
 2. Hei Tiitu!
  Kiitos sinulle je perheellisi myös! Kiva että tervehdys saapui perille ja että löysit raapustukseni täältä blogista ;-)
  Parhain terveisin
  Nina

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)