lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvän uudenvuoden toivotusOsallistuin nyt aamulla semmoiseen Fitness Event-tapahtumaan kuntosalilla. Tapahtuma kesti 90 minuuttia, jonka aikana treenasimme "parhaat palat" kuluneen vuoden eri jumpista - mukana oli otteita puntti-painotankojumpista, stepistä, cross fittnesistä, mukana oli myös kahvakuulaliikkeitä.

Salille saapuessa huomasin, että olinkin ottanut eriparikengät mukaan - onneksi oli kenkä sekä oikealle että vasemmalle jalalle! Ryhmäliikuntatila oli koristeltu ilmapalloilla, jotta minun värikäs kenkäpari sopi ihan hyvin juhlakoristukseen ;)

Vaikka ohjelma oli rankka, jaksoin olla mukana loppuun saakka. Muutamat liikkeet tein hitaammin (laskien 2:en, kun muut pumppasivat 1:sten tahdissa). Olo on raukea mutta hyvä, ei ole niska kipeänä jotta olen oikein osannut oppia säätelemään liikkeet itselleni.

Vietämme uudenvuodenaaton rauhaisasti miehensiskon luona "maalla". Pojilla ja heidän samanikäisellä serkkupojalla on muutama raketti ammuttavana.

Kulunut vuosi on pitänyt sisällään monia ilonhetkiä ja myös haasteita, joissa on saanut kasvaa. Kiitos kaikesta - on hienoa että saa jakaa sekä ilot että surut perheen, ystävien ja kanssaihmisten kesken, tukeutuen Jumalan johdatukseen ja Hänen voimaansa.

Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta toivotellen,

Nina

1 kommentti:

  1. Hyvää uutta vuotta teille! Kivalta kuulosti teidän kotoinen joulu!

    VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)