lauantai 23. helmikuuta 2013

Paikkausta ja korjausta

 
Tänään on ompelukone hurissut - olen paikannut housujen polvia, laittanut paikan pusakkaan sekä tehnyt uudet sangat lempparikassiin. 

 
 

Korjattavien kasa onkin kasvanut joulusta - useamman kerran olen miettinyt että nyt pitäisi ottaa se ompelukone esille ... mutta siihen se on jäänyt. Korjaushomma sinänsä on nopeaa, mutta sen koneen esilleotto ja hommaan rupeaminen on ottanut aikansa. "Huomenna sitten" ... No, tänään sain sekä koneen esille että jutut tehtyä - nyt on hyvä mieli!
 
 
Elefantti-laukkuni sangat ovat kuluneet, toinen aivan irronnut. Sain laukun ystävältäni synttärilahjaksi jokunen vuosi sitten. Hän on kätevä käsistään ja ompeli laukun aivan itse! Laukku on kivan kokoinen - siihen mahtuu muutama kirja, vesipullo, avaimet, lompakko ja kalenteri. Pidän kovasti laukun sävyistä sekä kukka -elefantti -kankaista. Tänään ompelin laukkuun uudet kahvat pellava-puuvillakankaasta, jonka taittelin 4-kertaiseksi: Nämä kahvat kyllä kestävät!
 
 

Säilytän ompelukoneen lankarullia sekä neuloja, ratkimen ja muita ompelunipsuja näissä suklaarasioissa. Ne on aina mukava ottaa esille ... löytyisiköhän ompelukoneelle yhtä kivaa rasiaa?!

 
 Mukavata viikonloppua toivotellen,
 
Nina
 


5 kommenttia:

 1. Oi, ihana kassi, minulla olisi tuota ommeltavaa pinoa iso kasa, mutta aina teen jotain muuta mielummin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kassin korjaus taisi eniten motivoida, samalla sitten surautin muutkin korjattavat ~ nyt on elefanttikassi jälleen käytössä :)

   Poista
 2. Pienet korjaukset muuttuvat suuriksi kun niitä lykkää, se on koettu. Onnittelut urakan selvittämisestä ja mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on se kasa poissa, ihan konkreettisesti että myös mielenpohjalta :)

   Poista
 3. Mulla on vanhassa teepurkissa neuloja ja lankoja :) Kauniita kasseja olet väkerrellyt!

  VastaaPoista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)