lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kevättä ilmassa



Tämä viikko on ollut lämmin ja aurinkoinen ... Aamuisin nämä tulppaanit ovat tervehtineet minua teetä keittäessä. Viikko on hurahtanut nopeasti - mutta mukana on ollut myös seesteisiä hetkiä.




Tiistai-iltana kirjastossa sattui käteen Goottilaista käsikirjoitusta sisältävä kirja ... todella kaunista tekstiä. Ajatuksena on valokuvata osa kirjoituksia, ja kokeilla jos voisi käyttää kuvia tekstuurina valokuviin tuomaan vintage-tunnelmaa. Jos se onnistuu, niin laitan myös jakoon tänne blogin puolelle pienen ohjeen kera, jota voi tahtoessa kokeilla vaikka PicMonkeyn, ilmaisen kuvankäsittelyohjelman avulla.

Kuva iPhonella, Waterlogue-sovellus


Ajelin pyörällä töistä kotiin - 14 km taittui kauniissa säässä ihan leppoisaan tahtiin. Kauniit kukkaset hedelmäpuissa tuoksuivat viehkosti...



Pidä lujasti kiinni unelmista, sillä jos unelmat kuolevat,
elämä on siipirikko lintu, joka ei pysty lentämään.
 
        Langston Hughes
 
 
 
 
Tein CollectPhotoApp-sovelluksen avulla video-kollaasin maaliskuun valokuvista - aurinkoisia päiviä oli todella monta!
 
Nyt on lauantai ... ja saapi rentoutua vaikka keittiössä kokkaamalla. Teen iltaruoaksi peruna-kana-pataa tomaattikastikkeessa, mausteena hippunen kanelia ja muutama aprikoosi. Ja sen kera vuohenjuustosalaatti, jossa grillattua paprikaa ja kesäkurpitsaa kvinoa kera (tämä on aivan uusi ohje, jota kokeilen) ... ja jälkkäriksi suklaa kakku. Kiireisen viikon jälkeen paras keino rentoutua minulle on juuri keittiössä puuhailu.
 
Miehen sisko soitti juuri että hän tulee piipahtamaan 2½ tunnin kuluttua - se passaakin hyvin, silloin jo onkin pian ruoka valmista :)
 
Mukavata viikonloppua toivotellen,
 
Nina


2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia olet saanut otettua iPhonellasi. Minun puhelimeni kamera on vain ok,ei sen enempää ja kun ennen Instagramia ei sillä ollut kauheasti merkitystä niin nyt haaveilen puhelimesta jossa olisi parempi kamera;D
    Oikein ihanaa viikonloppua Nina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jael! Se on aina mukana, ja siten voi näppäillä noita kuvia helposti.
      Mukavata alkavaa viikkoa sinulle, Jael!

      Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)